bir süredir playstation 3 sahibiyim, elimde bulunan daha kutusunu bile açmadığım 6-7 tane ve daha alıp oynamak istediğim de birçok ps3 oyunu var. fakat istediğim oyunları almak yerine parayı kenara koyarsam ps4 alma şansım da olacak. ps3'ü satmayı düşünmüyorum ileride bile. ps4 için beni çeken tek oyun nfs rivals oldu şu ana kadar. kimi çok büyük fps akıcılık ve grafik farkı olduğunu söylüyor, kimi elinde iki konsol olduğunu, farkın çok az olduğunu ve bu yüzden rivals'n ps3 versiyonunu tercih ettiğini belirtiyor.fazla büyük sayılamayacak bir odada 42 inc'lik bir tv kullanıyorum. sizce ne yapmalı? çok fark var mı iki versiyon arasında? tavsiyenizi bekliyorum




 

bende xbox var ama nfs için bu kadar düşünmeye değmez hocam hangisini alırsan al aynı zevki alırsın. bi gt - forza ya da horizon olsa düşün derim de nfs ye hiç kasma. al oyununu oyna.

ergenpezeveng

Bir tane olumlu Nfs rivals yorumu okumadım ps4 forumlarında. Alanlar da hemen elinden çıkarmaya çalışıyordu. Driveclub falan desen belki değer ps4 almaya.

Vexq
1

mobil görünümden çık