[q]
(12) 

işid infazları

tosunpasa #834628
bu adamlar koyun gibi dikilip ,niye kesilmeyi bekliyorlar bi türlü anlamlandıramadım.Bi küfür et , kaçmayı dene silahla vurul hiç olmazsa.2 dakika sonra kafanı kesecekler zaten daha kötü ne olabilirki?




 

Iskence?

hurma

adamların belli bir planı var ve o sıraya göre gidiyorlar bence.bu adam direndi buna işkence yapalım diğerini keselim diyeceklerini sanmıyorum.

tosunpasa

lan aynı şeyi ben de düşünüyorum hep. Ne kadar sakin duruyorlar bir de la. Değişik bir psikoloji tabii, biz bilemeyiz.

oğlum çok zor lan

Aga illaki bsy diyolardir. Bana kacarsaniz sakin durmazsaniz derinizi yuzerim deseler put gibi dururum.

hurma

o bıçak boğazına girerken bile emin ol "lan belki affeder de vazgeçerler" diye umut ediyorlardır.

diabolus79

atardamar kesilince ölüm hemencecik geliverir.burada katil bazı yerlere mesaj vermeye çalışmaktadır.
yani boğaz kesip videoda yayınlamak işin politik boyutudur.boğazı kesilen insan faza acı çekmez. kurşun yiyen daha çok acı çeker.

labanon

madde veriyorlardır belki.

bass solo take one

Toplu infazlarda adamlar zaten kabullenmiş ölümü, orada bir şey yapamıyorlar. Gazeteci infazlarında ise olay çok farklı. O adamları psikolojik olarak tamamen yıkıyorlar. Bunda kullanılan yöntem genelde sahte infaz oluyor. O infaz sahnesini adama defalarca yaşatıyorlar. Argo filmini izlediyseniz orada da vardı. Her seferinde ciddi bir şekilde sıfırdan başlayıp adama yaptıracaklarını yaptırıyorlar ve bıçağı boğazına dayadıkları anda yarıda bırakıp adamı geri götürüyorlar. Adam muhtemelen gerçek çekimde de alıştığı gibi metni okuyor, gerçekten keseceklerini düşünmüyor ve orda bitiyor her şey.

Haldamir

bunu daha once de konusmustuk aratamiyorum simdi mobil. bence son anda askerler vs gelip kurtarabilir bir umit besliyorlardir.

xenophobe

korkudan donakalmak, kıpırdayamamak gibi şeyler mümkün.

roboute guilliman

ben de mesela o kafası kesilen amerikalı gazeteci mi ne onun ölmeden önce ağlamaklı olmayan bir ses tonuyla ve o kadar net nasıl cümle kurabildiğini çözememiştim. baya garip çünkü. birazdan hayatın bitecek bunu biliyorsun ve buna rağmen o kadar düzgün konuşuyor olabilmek çok normal gelmedi bana.

kuul

teatral bir çalışma belki de, stüdyonun hazırlanması ve çekimler için tarantinodan yardım almış bile olabilirler.
bir kişi üç kişi beş kişi tamam da onlarca kişinin içinde biri bile mi farklı tepki vermez? şüphe uyandırıcı.

dafaiss
1

mobil görünümden çık