aynı tadı verir mi? farklılık olur mu? deneyen var mı?




 

taze patlıcanı közlediğiniz yere göre bile değişir tadı. ocakta ayrı, fırında ayrı, közde ayrı olur. ama aman aman bir fark olmaz. yapın gitsin.

streak

Ben bu tip market ürünlerinin kullanılmasına karşıyım lakin şöyle de bir gerçek var: Konserve ürünleri beklemeden dolayı fermante oldukları için daha keskin daha hoş bir tadı oluyor, tek farklılık bu olabilir.

angelus

Konserve olarak kullandığım bir salça bir de patlıcan ezmesi var herhalde. Başarılı buluyorum kavanozdaki közlenmiş patlıcanları, sarmısağı olsun acımsı tadı olsun. Gayet lezzetli oluyor beğendide de.

oranjlaturanj

aynı tadı vermez tabiki. köz kokusu olmaz bi kere.

all girls dream

bimdeki közlenmiş patlıcan çok iyi. ben salatasını yapıyorum herkes çok beğeniyor.

yue

ben azcık sarımsagı tereyagında soteleyip, patlıcana ılave ediyorum, ıkısını birilıkte braz daha kavuruyorum. oyle kullanaıyorum. daha lezzetli gelıyor bana tadı o zaman.

bir de markadan markaya farkediyor, sanırım tamekti bizim test edip onayladıklarımız.

halanne

@duyulmasi gerektigi kadar
daha önce denedin mi bilmiyorum ama bimdeki közlenmiş biber iyi değil tavsiye etmem. patlıcanı çok kullandım ama hiç ısıtmadım.

yue

ben yaptım bi fark olmadı. bazı konservelerin içinde sarımsak oluyor onu çıkartıp patlıcanları bıçakla küçültüp ezerseniz daha iyi olur. biminkini ben de tavsiye ederim.

pshasha
1

mobil görünümden çık