selams, bu sene iletişim fakültesini kazandım. yaptım kaydımı. ama kayıt sırasında kadın hiçbir şey söylemedi ve ben de çok yoğun diye sormadım. şimdi kaldım böyle.

akademik takvimde 'Öğrenci Otomasyon Sistemi Üzerinden Ders Alma İşlemlerinin Başlaması = 8 Eylül' yazıyor. neyse efendim girdim bu nokta zımbırtısına. orada ders alma ve düzenleme diye bir bölüm var ve annadığım kadarıyla oradan seçiyoruz dersleri.

'ders grup: 0' yazan bir bölüm var iletişim tarihi gibi bölüm dersleri var, 'ders grup: 1' yazan bir başka bölüm var, orada da 'beden eğitim' ve 'güzel sanatlar' dersleri yer alıyor. sanırım üstteki dersler zorunlu olanlar ve alttaki ikisi de seçmeli ders. şimdi ben bu üstteki derslerin hepsini seçmeli miyim?

özetle, bu sene iü'ye yeni kayıt olan birisi var mı?

 

ya o hatunun olayı genelde söylememek zaten. danışmanın kim?

edit: caps verirsen yardımcı olurum.

mula

Zorunlu yazanların hepsini seçmelisin. Seçmelilerden de birini tercih etmelsin. Aşağıda açıklaması olması lazım.

1a2b3c4d

danışmanım Fatih Özkoyuncu imiş. capsi de atıyorum simdi.

caps: i.imgur.com

nodrap

mavileri seç beden güzel sanatlardan da birini seç. modellere kim giriyomuş? liste çok kekoymuş allah muvaffak etmicek gibi durmuyor.

mula

Doç. Dr. SEVİMECE KARADOĞAN DORUK yazıyor. dediğini yapıp gönderiyorum o zaman ben.

nodrap

eskiden ilk sınıflar ders seçmezdi. Değişti mi durum ?

oğlum çok zor lan

üsttekilerin hepsini seç, alttan da beden eğitimini seç muhtemelen "tenisçi dirseğini anlatan bi ödev hazırlayın mail atın dedi hoca" şeklinde bi haber alıcaksın. atarsın sikindirik bi mail kurtulursun.

mosakale

Güzel sanatlar seçersen eğer, müzeye falan gidip fotoğraflı açıklamalı bir ödev hazırlamanı istiyorlar. O yüzden bence de beden seç.

1a2b3c4d

gensler bu danışman ne zaman onaylıyor? 2 gün oldu hala onay bekliyor yazıyor. acaba diyorum eksik bi şey mi yapmışım?

nodrap

Yok onaylanır onlar. Bazıları geç onaylıyor.

1a2b3c4d
1

mobil görünümden çık