[q]
(8) 

Dövme tavsiyesi

kelbukel #831870
Köpeğim var kaniş siyah, 8 yaşına girecek ekimde. Ona çok fazlaca bağlıyım.. Maalesef.. Hayatımda hiç dövme yaptırmadım. İlk kez onunla alakalı 'birşey' kazıtmak istedim vücuduma.. Patisini düşündüm tabiiki direk.. Fakat çok yaygın artık. Ya bölge olarak daha yaratıcı biryere pati olabilir, ya da daha farklı aklınıza gelen birşey varsa fikirlerinizi beklemekteyim :)




 

kesinlikle portre yaptırmalısın

awareim

Köpeğinin portresini şu şekilde yaptırabilirsin; şapkalı falan

media-cache-ak0.pinimg.com

shejia

Çok büyük şeyler yaptırmaya da cesaret edemem korka korka yaptırıcam zaten :) minyatür bi portre iyi fikir ama.

kelbukel

açıkçası ben bir dövme yaptırayım ne yaptırayım diye düşünerek dövme yaptırılmaz bana kalırsa. bir şey görür beğenirsiniz ya da aklınıza bi şey gelir yaptırırsınız ama böylesi bir heves geçici olur sıkılırsınız bir süre sonra hoşunuza gitmeme ihtimali olur.

proletarier aller lander vereinigt euch

evet çok yapılan birşey ama umrumda değil. ben de köpeğimin pati izini yaptıracağım el bileğimin içine. Onun patisinin izi olduğu için aslında başka kimsede olmayan bir dövme olacak mantıken.

innerbliss

@proletarier aller lander vereinigt euch olur neden olmasın, akıl akıldan üstündür, ömür boyu taşıyacağım birşey için enine boyuna araştırma yaptırmak isteyebilirim. Kararsızlık yok, ve onunla alakalı yaptırdığım hiçbirşeyden pişman olmam.

kelbukel

@innerbliss doğru aslında..

kelbukel

Portre ya da siluetini yaptir bence.

delifaruk
1

mobil görünümden çık