[q]
(6) 

CS:GO inventory

Nocturne #831858
Sevgili Götelandlılar!

Bu ara CS:GO'ya sardım eski 1.5'ci olarak. Baktım arada inventoryme itemler drop oluyor. Bunların satış fiyatı hakkında rehber olacak bir site var mıdır?


 

siteye gerek yok ki. sağ tıklayıp pazarda sat deyince orada fiyat grafiği çıkıyor zaten.

xenophobe

steam community markette satabilirsin ama steam wallet'a ekleniyor oradan sattiklarinin parasi ve steam kesiyor bir miktarini.. eger gercek paraya satmak istiyorsan pek bi fikrim yok acikcasi.. cok bulunmayan bi item dustuyse ebay'de falan hayvani fiyatlara satabilirsin manyak cok..

community market: steamcommunity.com

buzzlightyear

@xenophobe : Henüz satamıyorum çünkü son 1 yılda alışveriş yapmamışım falan. 5 usd'lik bir alım yaptım 1 ekimde satabilirsin dedi. O yüzden o bahsettiğin grafiği görmüyorum.

O halde sell on marketplace desem ve orada çıkan fiyatlara göre ayarlasam kafidir. Peki Steam Wallet'taki paramızı çekebiliyor muyuz?

Nocturne

"Peki Steam Wallet'taki paramızı çekebiliyor muyuz?" nein.

mattiadestro

zaten pazarda sat diyince çıkan minik pencereyi kaparsan orda satmak istediğin silahın özellikleri çıkar. sağ altta bi yerde en düşük fiyat da yazıyor. satabiliyor olmana gerek yok, fiyatları seçenek açılmadan da görebilirsin.

mosakale

wallet'tan paranı normal şartlarda çekemiyorsun. dolaylı yoldan ticaret yaparak alabilirsin. diyelim 20$ lık para birikti, onunla sen başkasına oyun alıp hediye göndereceksin. o da senin hesabına para yatıracak falan. bi yolunu bulursun yani çekmek istersen.

xenophobe
1

mobil görünümden çık