Enpara finansbank kartım ile vakıfbank atm sinden 1400 tl çekmek istedim fakat
atm parayı bakiyeden düştü ama vermedi. fiş ile parayı vermedi 1400 tl yi çekti namussus. aradım müşteri hizmetlerini finansbank dan kaynaklıymış orayı arayın dedi. bende aradım mail ile itiraz formu gönderdler. bunu doldurup bize gönderin bizde vakıfbank a göndericez onlarda uygun gördükleri takdirde bize parayı vericekler bizde anında sizin hesaba aktarcaz dediler. 2 gün önce gönderdim maili onlarda vakıfbank a yollamışlar. bekliyoruz :D

Benim gibi bu duruma düşen arkadaş ne zaman netleşir durum ?

bide vakıfbank ın paranın üstüne konma şansı var mı ?

 

atmler de kamera oldugu icin paranin ustune konma sanslari yok. (ama burasi turkiye)

zaten parayi verip vermedigini de gorebilirler. 15 gunu falan bulur bu. (15 is gunu)

schizo

O ATM'ye para yüklemesi yapıldığında veya sizin itirazınıza istinaden sayım yapıldığında zaten ATM kasa fazlası verecektir. Yani, ATM'de kayıtlara göre bulunması gereken para miktarından daha fazla para bulunacak ve sizin şikayetiniz ile mevcut durum örtüşecektir. Ayrıca, kamera kayıtları da sizi destekler. Dolayısıyla paranızı iade ederler, çok büyük ve pek de olası olmayan bir teknik hata olmadıkça.

Zaman konusu bankaların iç işleyişleri ile ilgili. Ancak çok uzun süreceğini sanmıyorum. Eğer kısa zamanda cevap alamazsanız bir de hesabınızın bağlı bulunduğu şubeye giderek görüşmenizi öneririm. İşlerin hızlandırılması için yardımları olabilir.

cashkorkmaz
1

mobil görünümden çık