Şikayetçi olduğumdan değil de Twitter'daki bu rahatlığın sebebi nedir?
Örnek: Johnny Sins'in Twitter hesabı - twitter.com

Twitter'ın Facebook'a kıyasla bu kadar rahat olmasının nedeni nedir? Bu durum Facebook'ta kesinlikle olacak bir şey değil. Facebook neden bu konuda aşırı hassas ve katı?

Bir de mesela madem bu tip görseller Twitter'da serbest. Eşitlik varsa eğer isteyen herkes benzer tipte fotoğraf koyabilmeli. Koyabiliyor mu?

 

daha dün akşam koydum ama şu an benim de twitter profil fotoğrafımda göğüs ucuna ip başlı açık meme fotoğrafı var. çok aşırı cinsellik açıklık yok ama fotoğraf öyle. bir gün oldu koyalı daha aşırı bir şey koysamda kaldırmazlar gibi geliyor.

yani isteyen herkes koyabilir gibi geldi bana

glori

herkes koyabiliyor.

baldur2

twitter facebook ile aynı değil de ondan. yani twitter'ın sorun yapmamasını anlamaya çalışmak için ikisini karşılaştırmak yanlış.

neden olmasın? kendine güveniyorsan koymayı deneyebilirsin. eşitlik yoksa da eşitlik bazen parayla satın alınabiliyor, mahkeme-i kübra, ilahi adalet beklentisi falan bunlar yanlış ve olmayan şeyler bence.

i ve been mistreated

twitterda arkadaşların falan var, facebook'ta amcan, dayın, teyzen, halan, yeğenin o yüzden koymuyor kimse genelde. yoksa facebookda da escortlar, translar dolu.

rhan
1

mobil görünümden çık