bi telefon alayım dedim ama en dandik telefon bile özelliklerine göre pahalı geldi bana.

teşhir ürünü alsam ne sıkıntısı olur ki? tecrübe edeniniz var mı hiç?


 

telefon değilde çamaşır makinesi buzdolabı olsa al derdim. Fakat telefonu kurcalarken piç ediyolar. sıkıntı çıkabilir bence. tabi çıkmayadabilir. belirli bir risk karşılığı daha ucuza alıyorsun.

isminivermekistemeyensuser

ben olsam alırdım. sonuçta teşhir daha ucuz olsa dahi 2 yıl garantisi var. bozuldu mu veririm garantiye yenisi gelir/onarılır.

siradisi00

dikkatli olmak lazım. geçen gün teknosada teşhir ürünlerine bakarken fark ettim buzdolaplarının neredeyse hepsinde göçük vardı. teşhir ürünü telefonlar da hep çizik olur. bana sorarsan aldığın riske değmez o kadar da ucuza vermiyorlar.

vendorth

Degmez. Cok cok ucuz olmali ki degsin. O da olmuyor.

kosun lan mevzu var

Teşhir ürünü aslında mağazada kullanıma açılan üründür ama bazı firmalar iade edilmiş servisten geri gelmiş veya vip hizmet kapsamında değiştirlmiş ürünleri satıyorlar yani bunlar kişisel kullanım için kullanılmış ürünler ve almanı tavsiye etmem ama mağazada teşhir edilenler alınabilir ama onlar da zaten çok ucuz olumyor.

atom karincanin torunu

teknosanın sitesinden baktım bazı ürünler yarı fiyatıydı. hiç biri istediğim ürün değil ama her hangi bir telefoncuya gidip ikinci el telefon almakla aynı riskse ürünleri düzenli olarak kontrol etmeyi düşünüyorum. sıfır alacak durumum zaten yok da olsa bile o kadar parayı telefona veresim yok.

o paralara iki kişi yurt dışı tatili yapar :/

seksen9

Pek çok mağaza teşhir ürünlerinde garanti sağlamıyor. Ona dikkat et. Aslında en temizi alma teşhir ürünü. O ne la?

Dunedan

@dunedan 2. el alacaktım teşhir ürünü alayım dedim :) duyurunun nadir fakirlerindenim dalga geçme.

seksen9
1

mobil görünümden çık