Merhaba,

Şu ara bilgisayarım yok, fotoğraflar telefonda şiştikçe şişti. Onları bir yere yedeklemek istiyorum. Telefon Iphone, ama Icloud'a güvenebilir miyim? Diyelim ben bilgisayarı 3-4 ay sonra aldım, bu fotoğraflar hala orada duruyor olur mu? Bir de yedekleme başlayınca kalan süreye 8 saat falan diyor, ciddiye almalı mıyım?

Diğer seçeneklerimiz Google Drive ve Dropbox. Google Drive apple uygulaması bir ara berbattı, şimdi puanı falan artmış, düzeldi mi yani?

Ya da siz önerebilirsiniz. Teşekkürler.

 

icloud o kadar güvenilir ki yüklediğin fotoğraf bırak kendi kendine uçsun, tüm dünyanın telefonuna geçebilir

dqepb

Iphone uygulamasını bilmiyorum ama Yandex'in Android uygulaması benim işimi görüyor. Onu da dene bakalım.

osurdum

Google drive android app kullaniyorum. Iyi bence. Yandex'in de var.

delifaruk

icloud'un güvenlik sistemi=diğerleri. eğer o ünlüler resimlerini dropbox'a yedekleseydi o şifreyi de kırarlardı. icloud'u açık unutmuşlar onu kırmışlar icloud'da açık olduğundan değil yani.

acukali ekmek

hiçbir uygulama yüzde yüz güvenilir değil yüklediğiniz herşey siz silseniz bile bir yerlerde depolanıyor

feykalade

Google drive'da kaybolan dosyalarım oldu. O günden beri fazla güvenmiyorum. Eğer ünlü değilsen iCloud'a güvenebilirsin ama yine de göt meme gibi şeyler yüklemezsen iyi olur. Yalnız iCloud'la her dosyayı yedeklemek mümkün değil. En pratik bence dropbox. Ben şu an iCloud, dropbox beraber kullanıyorum. Mutluyum.

zombi

dropbox iyidir. samsung s4 sahibi olduğum için 2 senelik 50 gblik alan hediye ettiler üstüne.

false pretension

yandex.disk <3

Lim5

Bir tek ben Skydrive kullaniyorum sanirim :/

Kendisinden oldukca memnunum, hediyelerle birlikte 25 gb civari bi kapasitem var. Ustelik iPhone'da film rulosunu yedeklemeyi acarsan 5 gb veriyordu ekstradan.

an engineer
1

mobil görünümden çık