İş Bankasının iade etmediği üyelik aidatı ile ilgili olarak THH'ye başvuracağım. Ankara Çankaya'da oturuyorum. Başvurmak için kaymakamlığa gitmek zorunda mıyım yoksa posta veya online başvuru gibi daha zamandan tasarruf sağlayacak yollar var mıdır?

Bir de dilekçenin ekine mail adresime gelen hesap özetini eklemem yeterli mi yoksa örnek mahkeme kararı, hesap özeti dekontu vs gibi şeyler koymak zorunda mıyım?


 

kendin gitmek zorundasın ama konuyu iyi araştırmanı tavsiye ederim. etraf tüketici mahkemesi kararına güvenip sevinip neticede bankanın açtığı karşı dava sonunda hatırı sayılır paralar ödeyenlerle dolu.

kjswbdlkjfdlkj

Duyuruyu açmadan önce arama yaparken fark ettim ben de bu durumu. Görünüşe göre özellikle Garanti Bankasının maşallahı var bu konuda anladığım kadarıyla.

Ne yapalım o zaman başvurmayalım mı?

mate soul

Hocam bugün gittim THH ye ancak bankaların savcılık kararıyla sadece 2014 yılının aidatını geri ödeyeceklerini söylediler ve kararı bizzat okudum. Zaten dilekçe fotokopi yol parası yorgunluk derken vs derken siz zararda olursunuz.

soguk dus etkisi

Benden kesilen aidat da 2014 yılına ait. Başka bir iş için Kızılay'a gitmişken hazırladığım dilekçeyi de bırakmayı düşünüyorum (sırf bunun için Kızılay'a kadar gidip yorulmayacağım)

Kesilen meblağ 75 lira ama bankaların bu soygunculuğuna olan nefretim paha biçilemez.

mate soul
1

mobil görünümden çık