merhaba,

mailchimp diye bir mailing şeysi varmış, şimdi benim bunun ne olduğunu nasıl faydaları olduğunu filan öğrenmem gerek ancak mailchimp'i açıp karıştırıp şeyapmak vakit alacak. aranızda kullanan şu şöyle işe yarar bu böyledir filan diyen çıkarsa gözlerinden öperim. aşksınız lan!

bi öğretiverin gari.

not: bu 500 civarı üyesi olan bi derneğin mail işleri için kullanılacak bu arada. ne faydası olur nolur onu şeyapsak güzel olur.

 

Mail atılacak kişileri import ediyorsun, mail template'leri yardımıyla mail iskeletini oluşturuyorsun. Test ediyorsun. Sonra da 1 tıkla yolluyorsun. 500 kişiyse de ücretsiz. Ama maillerin sonuna kendi logosunu basıyor falan filan. Ama iyidir. Kullan.

storax

500 kisiye mail göndermeye calisirsan normalde mail client lar gmail, yahoo vs. seni spammer olarak isaretler, ve maillerin spam klasörüne düser. Mailchimp gibi firmalarin bu mail client lar ile anlasmasi oluyor ve maillerin spam olarak düsmüyor. (Tabi bu firmadan hangi hizmeti aldigina bagli). Yani kisaca toplu mailleri böyle bir firma araciligiyla göndermekte fayda var

emrahday
1

mobil görünümden çık