Ben uzun bir süredir hatta en başından beri adımsoyadım@hotmail.com şeklinde mail adresi kullanıyorum. Gmail kapıldığı için bunla devam ediyorum. Aynı zamanda adımsoyadım@yandex.com ve adımsoyadım@mail.com adreslerini de parselledim.

Ama bana @gmail.com daha havalı geliyor. Hotmail deyince akla msn zamanları falan geliyor. Ayrıca mail adresinde ad soyad dışında saçma sapan kombinasyon kullananları garipsiyorum. Alttan tire, farklı karakterler falan.

Bilmiyorum bu konuda çok mu takıntılıyım. Sizde durumlar nasıl?

 

benim de aynı şekilde hotmailde adım soyadım ve gmail dışındaki tüm hesapları da parselledim.
soyadıadı şeklinde yapmak bile hoşuma gitmiyor. bu sebepten gmail daha havalı dursa da hesap alamadığımdan kullanmıyorum.

rayde

aynı şekilde. rakamlar ve özel işaretler olunca çok ergen işi geliyor bana da. bende adsoyad@hotmail.com.tr aldım. com kapılmıştı. ilk çıktığında insanlar tr mi diye garipsiyordu. sonradan alıştılar.

gmail için soyadad@gmail.com şeklinde deneyebilirsin.

arşivci

ben de takıntılıyım, kardeşimin adısoyadı@gmail hesabı olsun diye anaokuluna giderken almıştım hesabını asdsdfd

mula

okulun verdiği maili kullanıyorum ve o bile ad.soyad1 şeklinde.

kaffle

gmail ilk çıktığında epeyce eposta adresi parselledim. tabi android falan öngörmüyodum.

en kısa 6 haneli eposta alınıyormuş gittim asd ve 789'u birleştirdim. sol el asd yapıyor sağ el 789 yapıyor. çok pratik. 1 sn'de yazıon. forumlara falan verdim bu adresi. sonra baktım hayvan gibi gmail spam süzüyor. spam derdim de olmayınca diğerlerini kullanmadım.

ta ki geçen aya kadar. kutum doldu. epostalar çok yer kaplamaya başladı. adımsoyadımrakam@gmail.com adresine geçtim. daha yavaş yazıyorum ama genelde hafızadan buluyor zaten.

ve evet, eposta atma olayı benim için gmailden önce / gmailden sonra diye ikiye ayrılır. o derece çağ açtı bende. hotmaille ve yahoo'yla çektiğim çileden sonra gmail ilaç gibi gelmişti. hala da öyledir. gmaildeki pratikliği hiçbir yerde bulamam.

siradisi00

adimsoyadim@g
adimgöbekadimsoyadim@g
asoyadim@g
adims@g
agöbekadimsoyadim@g
adimgsoyadim@g
adimgöbekadims@g
agsoyadim@g
agöbekadims@g
adimgs@g


hepsi alinmis. ben ne yapayim?

gmail haric baska mailler kesmiyor, diger ürünlerin de yogun kullanimindan dolayi. ilkögretim 4te alinmis s.kimsonik maille devam ediyorum. nerde patlayacagim görecegiz artik. iyi ki su an üniversite maili var da insanlara tu56gep@ bilmem.ne diye mail verebiliyorum.

wiillii

Adımsoyadım@ şeklinde hepsi, önceden hotmail o şekildeydi, bir de gmail hesabım var aynı şekilde. Okulun verdiği adımın baş harfi+soyadım şeklinde. Türkiye'de benimle aynı isim soyisim kombinasyonuna sahip olan kimse olmadığı için şanslıyım sanırım hiç bir zaman sorun yaşamadım bu konuda. Ama mesela blogum için ayrıca bir mail adresi almaya çalıştığım zaman çok zorlanmıştım, blogun url'siyle ilgili her şey kapılmıştı.

loverdose
1

mobil görünümden çık