İş yerinde internet bayağı bir kısıtlı. Benim de paralı Cyberghost VPN üyeliğim var, VPN ayarlarını yaptım, anladım ki Cyberghost'un IP lerini de bloklamışlar, bağlanmıyor. Zenmate de engelli, kendi serverına bağlanamıyor, zenmate e benzer başka chrome uzantıları yükledim, yok onlar da kendi serverlarına bağlanamıyor.
Bloklamayı düşünmeyecekleri bir VPN bulmam lazım bence. Bloklamayı düşünemeyecekleri dip köşe kalmış bedava VPN bilen var mı?
Başka ne yapabilirim, blokajları aşmak için?
Bloklamayı düşünmeyecekleri bir VPN bulmam lazım bence. Bloklamayı düşünemeyecekleri dip köşe kalmış bedava VPN bilen var mı?
Başka ne yapabilirim, blokajları aşmak için?

3G hotspot
mobilemob


digital ocean'dan droplet kiralayıp, open vpn kurun.
eksi sozlukte eksiyen adam


Psiphon?
Lim5


Evde bir bilgisayarın açık olsa, ona bağlanıp onun üzerinden bağlansan nasıl olur? Bunun teknik detaylarını bilmiyorum.
frodox


@frodox'un dedigini ben static ip olmasa bile yapabiliyorum. zor bir sey degil.
misal;
www.noip.com
goo.gl


Lim5: psiphon indirdim, vpn kısmı hiç bağlanmıyor, SSH kısmı bağlanıyor ama açılmayan siteler yine açılmıyor, açılan siteler yine açılıyor, bir değişiklik olmadı yani
goo.gl: bu noip ile nasıl yapacağımı biraz anlatabilir misiniz? linki açamıyorum da.
3200

1