
hevesinizi kırmak gibi olmasın ama ben afyon'da güzel sucuk hiç yemedim. 3-4 tane ayrı markadan bir dönem afyon'lu bir arkadaş aracılığıyla tattım ama neden afyon'un sucuğu meşhur hala çözebilmiş değilim.


evet aynı şeyleri okuyorum şu an, şaşırdım. aşçı bacaksız diye bir yer buldum ama, oryı keşfedicez artık.


nereden alırsın bilmiyorum ama cumhuriyet marka sucuğu tek geçerim.


kaymaklı lokum ye dostum.


hepsi not alınıyor arkadaşlar, teşekkür ediyorum.
evet yok mu başka yenilecek içilecek :)


evet bacaksız'a gidin, kaymaklı ekmek kadayıfı da yiyin. sucuğu da bir kasap bulun alın veya cumhuriyet.


uğrayabilirseniz uşak eşme'ye uğrayın, oradaki sucuklardan daha şahanesini görmedim.


hocam yaktın yıktın beni


hocam afyon zaten ufak bir yer çarşıya çık en fazla 10 yer bulursun dediklerini yapabileceğin . Anıt parkın hemen yanında bir yer var ekip otosu durur orda ordan bulursun hangi yan oldugunu :) orada ben bayağı yedim . mükemmel yanı . onun hemen karşı caddesinde han tarzı bir yer var orada sucukcular var ordan gayet rahat alabilirsin kaliteli sucuk . gamze döner var orada bi sucuk döner ye dön gel :)


eklemeden olmaz kaymak alırken 1 paket alma pişman olursun 3 4 paket al doyamıyorsun tadına çünkü :)


meydanda helvacı kadir var. kime sorsan gösterir. kaymak ve lokumları çok güzeldir. her gidişimde alırım. alacağın lokumları tadarak al. istediğin hangisiyse belirt. adam az satanları itelemesin.
yanında köşede sucuk satan bir yer var ama ismini hatırlayamadım. gidince farkedersin zaten. sucuk almıştım ve baharatı tadı güzeldi.
kaymak sütten yapıldığı için çabuk bozulur. yola pek dayanmaz. tüketeceğin kadar al.


hepsi not alınıyor, teşekkürler :)
