Dbsksnakcbajcnsjx soru baslikta




 

sevmem

basond

Gıcık
sevmem
Bayık

cecilia

arabeskçi

i ve been mistreated

Bir iki şarkısı dışında şarkılarını hiç sevemedim, hep çok baydı. Bir de ne dediğini hiç anlayamadım. Bir şarkıcı olarak neden Minik Serçe'miz olduğunu hiçbir zaman anlayamadım. O duygulu şarkı sözleri bana hiç hitap etmedi.

Şarkıları ile ilgilenmeyince, kalan kısmı ile de ilgilenmedim. Ne yapar, ne der, ne düşünür, hiç haberim yok.

aychovsky

sevmem. seveni de sevmem.

sir gawain

çok severim, şarkılarını hiç eksik etmem.
ona olan sevgime, saygıma da müziği dışında hiçbir unsuru katmam.

bir fincan kahve ile film izlemek

Sizi kiniyorum ve size laflar hazirladim.

ozymandias10

birkaç şarkısı dışında pek sevmem. bir de çıkarcı olduğunu düşünmüşümdür hep.

fraise

çok severim

alaimisema

eskiden şarkıları iyiydi.

birde köpeğini arabada unutup sıcak, açlık ve susuzluktan ölmesine neden olmasını hâlâ unutamıyorum..

air

Insan olarak nasıldır bılmem ama sarkılarını cok severım. Hayatımın her donemını anlatan bı sarkısı vardır muhakkak. Ne zaman duysam bı yerlere dalıp gıderım.

benoyledemekistemedim

gulumse albumu en sevdiklerim arasinda.

exlibris

Onno Tunç, Aysel Gürel ve Sezen Aksu üçlüsünün ilk çıkardığı şarkılar efsanedir. Onno Tunç ile yaşadığı o aşkın ilk meyveleri olan ilk şarkılar muhteşemdir.
Sonrasında Minik Serçe'nin yaşadığı kayıplar hayatına, şarkılarına, büyük değişiklikler getirmiştir. Gençlerle daha fazla vakit geçirmeye, onlara şans vermeye eğilmiştir.
Sezen Aksu sayesinde Türk Pop Müziği, 70-80'lerde ki Batı Popunun taklidi olmaktan kurtulmuştur. Sırf bunun için bile her kente heykeli dikilmelidir.
Eski albümlerini hala keyifle dinliyorum. Son albümlerinden "Deniz Yıldızı"nı uzun yolculuklarda arabada dinlediğimde, arabadaki herkesi derin hüzün kaplıyor. 2,3 ve 4. şarkılar da herkes mendil arıyor nemlenen gözlerini kurulamak için.
Çok seviyorum nitekim...
Eğer hakkında merak ettikleriniz varsa, geçen ağlaya ağlaya izlediğimiz bir programı izlemenizi tavsiye ediyorum. NTV'de yayınlanan "Söz ve Müzik-Sezen Aksu". Sanırım tvyo'dan da izlenebiliyor.

edit: tr.wikipedia.org bahsettiğim şarkıların üçleme olduğunu bilmiyordum. sayenizde öğrenmiş oldum. tüylerim diken diken oldu. teşekkür ediyorum @ozymandias10, sayende!

cliquot

şarkılarını seviyorum.

nick konusunda kararsizim

gerek söz yazarlığıyla, gerek sadece sesiyle hayat vermesiyle en güzel şarkılara imza atmıştır ve de he şarkısında size bir şeyler hissettirmemesi mümkün değildir. aşık olmasanız bile aşık gibi, ayrılık yaşamasanız bile ayrılmış gibi hissediyorsunuz.



tabii, siyasi bakış açısı yüzünden artık bu sanatçı "berbat"tır bazı güruhlara göre.

m e b

sevgim giderek azalıyor.

bedava konser verse gitmeyebilirim.
politik düşüncelerini sevmiyorum.. apolitik olmasını beklerdim. sanırım bunun da etkisi var.

bir de halkla çok mesafeli. sanki dudaklarını biz şişirdik.

monreve

sayısız albümü arasında birkaç tane iyi bestesi var, onun dışında başarısız bir sanatçı olduğunu düşünüyorum.

edit: siyaset ile alakasız bu yorumum.

gizemlikovboydankacankertenkele

@monrove tabi biz şişirdik. yoksa o botoksların iğnelerin parasını nereden bulacak ajhgjjkghhj

air

@monrove ve @air ne botoksu yahu o onun doğal dudakları... gençken de öyleydi! ayrıca hastalık muhabbeti de var!

cliquot

onun cok tatli bir orospu oldugu. Ama bu kadina da orospuluk yakisiyor dogrusu. Orospu lafini kötü anlamda almayin lütfen. Kadinlarin cogunun iclerinde gizli veya acik bir orospu ruhu vardir. Ama ondaki orospuluk muhtesem ve ben onu bu orospu haliyle cok seviyorum. Sezencigim seni binlerce kere öpmek arzusuyla...

crucio

hulusi haklı

brillant comme une larme

okudukça hala gülüyorum.

docs.google.com

corneillus

hiç sevmem. seveni de sevmeyi isterdim ama sevmeyeni sevmek varken seveni sevmek neden? sonuçta sevmem işte.

lionel andres

hiç sezen aksu düşünmemiştim. düşünüp cevaplarım size.

labanon
1

mobil görünümden çık