Galaxy s2 telefonumun titreşimi ve kamerasında arıza vardı beylikdüzünde bir servise verdim kamera ve titreşimi düzeltmişler ancak bu seferde telefonda az çekme sorunu var. Hattım avea aynı operatörü kullanan başka bir telefon full çekerken benim telefon 2-3 basamak arası gidip geliyor. Bunun sorunu ne olabilir, sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mıdır ?




 

yazılımsal olduğunu düşünmüyorum ama telefonu sıfırlayıp deneyin bir de.

avea halihazırda az çeken bir operatör. daha önce de böyle bir şey var mıydı? dikkatinizi servise verdikten sonra da çekmiş olabilir. daha önce tam çekiyor muydu şimdi az çeken yerlerde?

eğer baktınız ki sorun yazılımsal veya avea'dan kaynaklı değil, gidin yaptırdığınız servise çemkirin, onu yaparken bunu bozmuşsunuz diye.

fakyoras

@fakyoras

daha önce böyle bir sorun yoktu. evet avea az çeker ama önceden evimde 2-3 basamak çektiği yerlerde şimdi telefon hiç çekmiyor full çektiği başka yerlerde de 2-3 basamak çekiyor yani kesinlikle servis öncesinde böyle bir durum yoktu. bi fabrika ayarlarına dönelim bakalım..

joehigashi

Bu sorunla birlikte birkaç sorun daha vardı akıllı teleffonumda. Huawei u8850.

Şuan KVK da cihaz. Anakart bekleniyor.

Belki seninkinde de anakartta sorun olmuştur.

Edit: Benim cihazda kesin çekim sorunu vardı. Avea ile kullandığımda lanet ettim. Başka cihazla test ettim aynı yerlerde kesinlikle telefonda hata vardı. Vodafone'a geçtim bu yüzden. Arızalı cihazda yine kötüydü çekim kuvveti. Kvk'ya gönderdim bu kadar sabır yeter diyip.

onakomabunako

o zaman sıfırlayıp deneyin bakalım. belki kamerayı filan düzeltirken bozdular telefonun orasını burasını. işinin ehli olmayınca böyle şeyler oluyor malesef. benim de bilgisayarın anakartını bozmuştu samsung servisi.

inşallah sorumlu bir servistir de hatalarını kabul ederler.

fakyoras
1

mobil görünümden çık