gece yarısı kedinin fare ile cebelleşmesine uyandım. bizim 8 kiloluk paşa parmak kadar fareyi nakavt edemedi. biraz sersemletti o kadar. kedi olalı bir fare tutacaktı oysa... fareden korkuyor ve tiksiniyoruz.ki şu anda nerede olduğu belli değiş.

şimdi bu elemanla daha agresif yöntemlerle başa çıkmam lazım ama evde kedide var. yapışkan alsam kedinin kuyruğu falan yapışsa sıkıntı. zehir alsam kedi olduğundan sıkıntı. ayrıca zehri yiyip ölse. vesedi kokacak. kapan koysam kedinin burnu patisi sıkışır. ayrıca kedinin kokusundan kolay kolay çıkmaz ortaya bir daha. ne yapacağız? annem evi terkedecek. komple evi terkedip ilacı bassam mı? . bir borunun içine yapışkanı ve peyniri mi koysam(kedi de yapışmaz ama yakalanıp yakalanmadığını anlamak için o boruya kim bakacak?) bir de bu fareyi kedi bir mucize oldu da öldürdü. hastalık bit-pire vs kapar mı?


 

bi keresinde bekar evimde başıma gelmişti. o evde duramayacagım için yaklaşık 2 saat farenin izini takip ettik ve bulamadık. tam vazgeçecekken mutfaktaki tahta bankı kemirdiğini duyduk ve mutfagın kapısını kapatıp he kaçtıgı deliği dürterek rahatsız ettik ve sonunda yerde duran sofra örtüsüne takıldı. onun üzerine karton koyarak 5dk falan üzerinde depindik.

yani önerim ortamda sessizliği sağlayıp iz sürmen. sonrasında bulundugu odayı bulunca kapının altını falan örtülerle kapatman ve yer misin yemez misin?

ya da un ile bir daire yapıp ortasına peynir falan koy e ayak izlerinden takip et :)

nun

şimdi fareyi yer sonra da gelir elini yalar sen de yemek yersin. oh, mis.

yapma volkan
1

mobil görünümden çık