Temmuz sonunda bir trafik kazası geçirdim. Eksper raporuna göre karşı taraf %100 hatalı. Aracımda 3 parça boyanacak. Servis 4-5 bin civarında değer kaybı olur demişti. Bundan sonra izlenecek yol nedir? Karşı tarafın sigorta şirketiyle mi iletişime geçmeliyim yoksa dava mı açmam gerekir? Bu şekilde maddi zararını karşılayabilen oldu mu? Yardım lütfen..




 

tespit davası açarsın değer kaybı için. dosya bilirkişiye gider. değer kaybı hesaplanır. masrafların dahil beraber paranı alırsın.

corneillus

karşı tarafla ve sigorta şirketiyle irtibata geçin ve değer kaybı talebinde bulunun. eğer yanaşmazlarsa dava açıp kesinlikle alırsınız.

dahili meddah

Dava açarak tespit ettirebilir ve tahsil edebilirsiniz. Eksper raporundan kasıt kaza tespit tutanağı ise mahkeme sizi haklı bulacaktır, yapılacak bilirkişi incelemedinde de araçta emsallerine göre meydana gelen değer kaybı tespit edilecek, hakim bu tespit üzerinden bir tazminata hükmedecektir,

ravioli

pert kayıtlarda 4-5 bin kayıp oluyor, 3 parçadan böyle bir kayıp 2. elde gerçekçi gelmedi bana.

prompter

Bizim sirket araclaeindan birine carptilar . Pert kaydi olustu. 8 9 binlik kayip var tahminen . Dava actik. Sonuclaninca unutmazsam yazarim . Cok uzun surdugu soyleniyor . 500 tl tuttu dava masrafi

MiraTaurus
1

mobil görünümden çık