[q]
(6) 

vucut tipi/ diyet

frtcek #821087
Bir arkadaşımın enteresan bir vucudu var
Hatunun bel dahil belden yukarısı çok ince
ama popodan ayak bileğine kadar sanki başka bir insan, baya kalın.

bi iş diyetle sporla çözülebilir mi?

 

hormonlarla ilgili bişy olabilir, uzun süre sürekli kullandığı bir ilacın yan etkisi olabilir.. çözülür çözülmesine de bunlara da bir bakmak lazım.

dafaiss

Önce bir hormon testi yaptır kendine, ondan sonra elbette spor ve diyetle çözersin.

Zaten muhtemelen doktor yönlendirir seni.

air

Halam aynı tipten. hormmonlarda sorun yoktu, rejime girdi. Önce üstü iyice inceldi. Üst 36, alt 40-42 beden oldu. Sonra alt kısmı 38 oldu. Yürüdü bol bol. Her gün iki saat yürüyüş yaptı.

aychovsky

Çikolata ve benzeri karb. kaynaklarını tüketmesin sorun çözülür. O bölgeler östrojen kaynaklı yağ depolamaya daha müsaittir.

angelus

ahah ayni ben, belim cok ince, ust bedenim 34, alt beden 36-38. 50 kiloyum. zayifim aslinda ama basenlerim genis, bacaklarim kalin.
etek/pantolon ve ceket takim hic alamam mesela, ancak mix and match olursa. aldiklarimin beli mutlaka 2 beden daraltilir. cizmelerin fermuarlari kapanmaz. altim ayri ustum ayri insan gibi.

pilatese gittim mesela belim 32 oldu nerdeyse, basen ve bacaklar anca 36'ya dustu. artik bel hareketlerini falan yapmamaya basladim. sirf bacak calisiyodum.

squat, lunge, pilates bacak hareketleri, yuruyus, kosu vs gbi hareketlere agirlik vermek lazim sanirim. bi de bol su, yagsiz ve karbonhidratsiz beslenme.

nicki martin

Östrojenik vücut tipi. Genel düşük karb yağ yakımı mantığının üstüne bir de anti-estrojenik gıdalara yönelebilir. Keten tohumu, brokoli, bol bol lif vs.

arnold schwarzeneger
1

mobil görünümden çık