[q]
(3) 

Sabah lens takamama

gerard #820868
selam,

lens kullanmaya nispeten yeni baslayan birisi olarak genel olarak lens takmada problemim yok. fakat sabah uyanir uyanmaz, yuzumu yikadiktan sonra takmaya kalkarsam gozler kizarip yasariyor. bi 5 dakika da kizarikligin gecmesine, gozyasinin durmasina vakit gidiyor.

sizde de oluyor mu bu? nasil hallediyorsunuz?

dustan falan sonra mi takmam lazim?

tesekkurler

 

Ben de hiç öyle bir sıkıntı olmadı, her gün sabah uyanır uyanmaz takıyorum. Belki gözlerin sabah daha kuru oluyordur, lens solüsyonunu bol bol lense döküp öyle takmaya çalış. Taktıktan sonra yine yaşarıyorsa birazcık da gözüne damlat.

Bir de lensin temizliğini akşam iyi yapmadıysan da oyle sanki gozunu yakıyormuş gibi olur, ona da dikkat et.

dust in the wind

İlginç. Ben de lense yeni başladığımda sabahları(yani uykudan uyanınca) çok kolay takıyordum. Yüzümü yıkayıp direk takıyordum lensi. Uyku sersemliğinden dolayı göz bu yabancı maddeye (lense) tam refleks veremiyor, kolayca kabul ediyor diye düşünüyor ve sabahları daha kolay takılır diyorum ben. Ama alışınca bunun gündüzü, gecesi yok, sorunsuz takıyorsunuz.

freedonia

Hemen takmam gerekiyorsa suni gozyasi damlatiyorum cok acil degilse 10-15 dk bekleyip takiyorum. 10 yildir da lens kullaniyorum yeni olmasiyla ilgisi yok o durumun pek.

passive aggressive
1

mobil görünümden çık