Özellikle hatırlamak için alarm kursam mı tarzı düşündüğünüz birşey de olabilir genel olarak sık unutulan birşey de olabilir.Ne geliyor aklınıza.Aklıma bir tek yemeği ocakta unuttum geldi.Biraz daha örnek lazım.




 

Evden çıkarken yanıma su almayı unutuyorum. Yine mutfaktan odaya geçerken de suyu unutuyorum. Çamaşır, bulaşık makinesini boşaltmayı da unuturum.

ontheroad

hiçbir şeyi. hayatım o kadar monoton ve kendini sürekli tekrar ediyor ki şu sıralar, bir şeyi yapmayı unutmam neredeyse imkansız.

razvan rat

İlacı içmeyi unutmamak, çiçekleri sulamak, balığa yem vermek filan böyle mi?

pandispanya

başkalarının benden yapmamı istedikleri şeyleri

Nefe

dışarı çıkarken sigara pakedini almayı çıkmadan 10 dk önce bu sefer unutmayacagım diyorum gene unutuyorum.

partizan

neyi unuttuğumu:)
onu hatırlayabilsem pek çok şey çözülecek:)

yalnux

diş hekimime randevu almayı unutuyordum her gece, bu başlık sayesinde hatırladım ve randevuyu kaptım. çok yaşa amusan!

free bird

çöpü çıkarmayı unutuyorum ben.

physcos physcos

Yemek yemeyi. Çok yoğun olduğumda tabi.

hohoya

Nefe +1
yalnux +çok

telefonumu koyduğum yeri defalarca unutuyorum gün içinde ve ısrarla hep sessiz modda kullanıyorum. Bir keresinde telefonla konuşurken evin altını üstüne getirip telefon aradıydım. Hep uykusuzluktan.

oranjlaturanj

uyumayı.

icimdekibiri

Ailemin "bugün evde kalacaksan yap olur mu" dediği neredeyse her şeyi: çamaşırları balkondan almak, çiçek sulamak, muhtardan seçmen kağıdı almak vs.. Çoğunlukla ufak şeyler.

Ocağı yakıp bilgisayar başına geçtiğimde de ocağı kontrol etmeyi unutuyorum.

sevgikusunkanadinda

Ofiste yerimden kalkip, ne icin kalktigimi unuttugum oluyor. Aksam is cikisi gecerken ugrayayim dedigim (eczane vs.) yerlere ugramayi unutma oranim %85 civari. Sabah vitamin icmeyi unuturum. HAfta sonlari yemek yemeyi unuttugum oluyor. Yogun oldugum zamanlar su icmeyi ve tuvalete gitmeyi de unutuyorum. Iyice sikisip sancilaninca hatirliyorum 1-2 saat once tuvalete gitmeyi aklimdan gecirip unuttugumu. Konser tiyatro vs. bileti aldigimda mutlaka google takvime girerim yoksa unutuyorum. Seyahate cikarken mutlaka birkac sey unuturum. Kendimi de unutuyorum, daha once kendimi metrobuste unuttum inecegm yerden 3 durak sonra indim.

delifaruk
1

mobil görünümden çık