sevgili dostlar,

bundan bir yil once ilk kez dayi oldum ve yegenimin ilk dogumgununde yurtdisinda yasiyor olmam sebebi ile yaninda olamayacagim. yegenime ilk dogum gunu icin fotograflarindan olusan bir video klip hazirlamak istiyorum. feyizlendigim ornek su: www.youtube.com

ornekteki video sanirim sablon uzerine olusturulmus. acep boyle bir videoyu, programla vs ile ugrasmadan online olarak duzenleme sansim var midir?

simdiden cok ama cok tesekkur ederim cevap veren dostlara. hepinize uzun ve guzel omurler diliyorum:)

sevgiler

 

Hazir bi sablon o. Etrafinizda after effects bilen biri varsa yapabilir. Ya da 300 400e internetten birine de yaptirabilirsiniz.

brkylmz

bu çok meşhur bi template ya. $45 gibi bir fiyatı vardı sanırım, sonrasında da AE üzerinden resimleri yerleştirmeniz gerekiyor. online olarak bu tip bir şeyi yapan bir servis bilmiyorum, olsa duyardık o kadar para vermezdik programlara :)

klassno
1

mobil görünümden çık