günaydıınn :*

ya valla sabah sabah işe geleli iki saat olmadı ayaklarım ağrımaya başladı. herhangi bi yerden aldığım herhangi bi şekli normal kundura ayakkabı ayaklarımın ... :(

hayatımda hiç giymişliğim yoktu şimdi çalıştığım yerde resmi giyinmek durumundayım. çıkıp yürürken falan ayağımın altına düz tahta yapıştırılmış gibi hissediyorum. o kadar rahatsız edici ki.

kaliteli, sağlıklı, uygun kundura nereden alınır?? siz nereden alıyorsunuz ayakkabılarınızı?? giydiğim şey sağlıksız değil mi?? :(

istemsizce masanın altında çıkarıpduruyorum :):)

 

içine silikon tabanlar var ondan koyabılırsın.yada şekle şemale çok takılmıyorlarsa biraz daha ortopedik klasik bişeyler alabilirsin.kemal tanca da, ck da,flo da falan var.

nanelimonportakal

biraz parayla alakalı ne yazık ki... kullanılan malzemeler kaliteli oldukça ayakkabının konforu artıyor.
bir ayakkabı için en az 90 lirayı gözden çıkarmalı. 90 ve üzerinde hakiki deri kullanmaya başlıyorlar.
giydiğin çoraba da dikkat et. mümkün mertebe pamuk oranı %90'ın üzerinde olsun. diğer çoraplar ayağını bildiğin yakıyor ve yara yapıyor.
ayakkabıyı bir gün giydikten sonra 2 gün dinlendirmeye gayret etmeli. şartlar uygun değilse 1 gün dinlendirmekte yeterli.
bunun dışında eğer masa başında çalışıyorsan, tavsiyem, masa altına bir adet terlik atmak. sürekli oturarak çalıştığım için kundura beni rahatsız ediyor. terliği giyiyorum. yerimden kalkacağım zamanlarda hemen değiştiriyorum.

cliquot

bunu da 90 liraya aldıydım zaten abim 200 lira veriyor ayakkabısına ayakkabı dersin ama ben kıyamıyorum :D bi de masa başında çalışıyorum da arada kalkmam gerekiyor. şöyle siyah deri ama sporumsu bi şeyler çıkıp ariyim bari bugün çok ağrıtıyor ya :/

bana da mi lolo
1

mobil görünümden çık