
ertürk sokağı tam olarak bilmiyorum ama kavacık'a; avcılar'dan metrobüsle mecidiyeköy'e, mecidiyeköy'den 121a veya 121b ile kavacık'a çıkarak varabilirsin. orada her yer plaza zaten, muhtemelen 5-10 dakika yürürsün merkezden, o da en fazla.
edit: şimdi baktım da, eğer dediğim otobüsle gelirsen fsm köprüsünü geçtikten sonra ilk durakta ineceksin, üst geçitten karşıya geçeceksin. medipol'ün yanındaki sokaktan girip ilk sola sapacaksın. orası ertürk sokak oluyormuş.


metrobüsle boğaz köprüsü, oradan tünel durağından 15M ye binersen kavacık'a gidiyor. ama dediğin yerleri bilemiyorum.


metrobüsle cevizlibağ'da inip 500t ile kavacık durağında inersen yaklaşık bi 10 dakikalık mesefade. üst geçitten plazaların olduğu tarafa doğru yürüyebilirsin.
