Iki gun evvel Saraybosna -Izmir ucusunda valizim gecikmis ve yanlis ucaga verilmis, havaalaninda form doldurduk vs. bize iki gune evinize gelir dediler ve referans no falan verdiler internetten takip edebilelim diye. Isin tuhaf yani bugun "noldu lan acaba?" diye bi girip kontrol ettigimde hicbirsey cikmadi. Sadece kayip bagajiniz hakkinda suradan bilgi alabilirsiniz diyordu ve altta birkac telefon numarasi vardi. Sizce bu neye delalettir gardaslar? 10 gunden evvel alir miyim valizimi?
Edit : Valizim geldi. Herkese yardimlari icin tesekkurler...
Edit : Valizim geldi. Herkese yardimlari icin tesekkurler...

eski bir kayıp esyacı olarak sunları soyleyebilirim; 3-4 gun ıcınde bulunamayan bagajlardan umudu kesmekte fayda var malesef. elinizden geldıgı kadar telefonla temas kurun.
ada meltemi


Item Located tarzi bi mesaj geldi Worldtracker dan. Nerde acaba diye bakayim dedim sonra o yazi cikti. Yarin bi arayayim yine de.
mucaravci


sisteme gir(e)memis olabilirler located falan filan demisse. siz bir arayin. gecmis olsun.
idexo

1