[q]
(8) 

kamil koç

paintov #818611
Bu kamil koç yolda yolcu indiriyor mu? Yol diye kast ettiğim herhangi bir otogara girmeden. Yani ben kurumsal firmayım indirmem diyor mu?




 

indirdiğini sanmıyorum. daha önce hiç rastlamadım. ama yolcu aldığını gördüm. taa içeri girmek yerine otoban kenarından alıyordu. ama eşyası yoktu.

zam sampiyonu domates

İneceğim yerde zaten otogar falan yok ama bakalım

paintov

Senin istediğin herhangi bir yerde indirmeyebilir. Eskişehir'de Osmangazi Üniv. orada indiriyorlar mesela ama kendi karar verdikleri bir yer, binerken de internet sitesinden seçebiliyorsun "Tıp Fakültesi" diye yazıyor. Direkt şurada ineyim desen indirmezler ya da zorlaman gerekir büyük ihtimalle.

rodriguez2

valla cokca defa gordum indirdigini sofore bagli.

babamasoliimbananickaldirsin

otoban kenarı falan olmadığı müddetçe indiriyorlar.

oğlum çok zor lan

Yere bagli. Bikac firmayla konusmustum yere bagli mesela bazi yerlerde indirirken bazi yerlerde indirmezler gidip konuscan bu kadar. Acik acik konus biraz da vicdan yaptir adamlara ise yarayabilir.

proletarier aller lander vereinigt euch

yerine bağlı bazı yerlerde (bildiklerim eskişehir, balıkesir, ankara) asla indirmiyorlar ama bazı yerlerde sorun yok anladığım kadarıyla. balıkesir istanbul arası gebze civarı biyerlerde indirdiler beni (bir sonraki seferde indirmediler gerçi)

paltar yuyan masin

indiriyorlar, yolcu da alıyorlar biletli ise.

inheritance
1

mobil görünümden çık