selam asurlular,

küçük çocuklu misafir geldi, akşam dönecekler. şöyle göl kenarı olur ne bileyim çim olur park olur, çaylı çorbalı, çocuğun da rahat edeceği ferah nereye gidelim? eymir, gölbaşı, incek falan hiç gitmedim ben oralara, ne diyosunuz?


 

- karnınızı doyurup eymirde gezebilip bisiklete binebilirsiniz. Ya da eymir gölünün kenarında balık restaurantları mevcut orda da yiyebilirsiniz.

- anıtkabiri ziyaret edebilirsiniz.

- incekte güzel cafeler mevcut. gözleme yiyebilirsiniz.

kya

Ahlatlıbel'e de gidebilirsiniz. Uçurtma uçurabilir çocuklar. Orada satılıyor. Piknik tarzı bir şey de yapabilirsiniz hem. Mangal falan yakmak yasak ama.

otonom

eymir'deki mekanlara el kol sallayarak giriyoruz, odtülü olmaya falan gerek yok değil mi?

edit: yıllık kart falan alınıyomuş sanırım arabayla giriş için, ama 2 km yürüyerek giriliyormuş..

balporsugu

eğer yedi yaşından küçük veya 65 yaşından büyük biri varsa arabada kapıdan arabanızla girebiliyorsunuz ama yoksa herkes genç ise arabanızı girişte park ediyorsunuz ve 15 dakikada bir geçen ücretsiz minibüslere binip istediğiniz yerde inebiliyorsunuz. madem hepiniz gençsiniz, arabanız park ettiğiniz yerden bisiklet kiralayın ve ulaşımınız eğlenceli hale getirin . :)

leenathrw

çocuk 2 yaşında falandı ya, o olmasaydı çok kral bisiklet muhabbeti dönecekti, bidahakine artık.. teşekkür ederim, gitmeyenlere de tavsiye ederim..

balporsugu
1

mobil görünümden çık