günaydın duyurucular

karga bkunu yemeden dört saat uykuyla işe geldim, sekiz saat mesai. çalışmadan otursam da vakit geçer ama haftasonu gelip işleri toplama durumum yok gezmelere kaçcam haftasonu.

bugün bitirmem lazım işleri ama gözümden uyku akıyor. yağlı bi açma ile bol şekerli çay aldım kafaltımı ediyorum.

bugün çikolataya abansam enerji verir mi? ya da öğlen ne yiyip içeyim yok mudur bi formül :(

 

Açma ve bol şekerli çay seni daha da bir uyutacak şimdi. Sen onlara bir kenara bırak sert bir kahve iç.

arnold schwarzeneger

kola bende bir kaç saatliğine de olsa işe yarıyordu. kafein al.

marcowhisky

şimdi portakal mevsimi olsaydı ve eğer kahvaltınızı açma & çay ikilisiyle geçiştirmeseydiniz en sağlıklı çözüm olarak "sıkı bir kahvaltı yapın, yanında taze sıkılmış portakal suyu için" derdim... taze sıkılmış portakal suyu dinç tutar derler. tabi bomboş mideye portakal suyu olmaz, içerdiği asit açken zarar verebilir. kahvaltının yanında içilebilir mesela. bu önerimi uygulamak başka bahara kaldı, olsun yine de aklınızda bulunsun :P

şu anlık çözüm için önerim karnınızı doyurduktan sonra çay veya kahve için. boş mideye çay / kahve girince mide sorunu yaşayabilirsiniz, o yüzden "karnınızı doyurduktan sonra" diyorum tamamen kişisel tecrübelerime dayanarak.

girdaptaki

kahveyle aranız sıkıfıkıysa halsizliğinizi kaldırmayacaktır. farklı olarak öğleden sonra yeşil çay içmenizi öneririm. vücut ısınızı biraz arttıracaktır ama uyandırır. ek olarak 15dklık egzersiz metobolizmanızı hızlandırır.

i need dolar
1

mobil görünümden çık