Pazar günü Mavi'den modem siparişi verdim (internetten). Tabii cart diye kredi kartımdan ödeme yapıldı. Dün öğrendim ki adamlar iflas etmişler. Benim modem gelmedi, arıyorum açmıyorlar. Bankayı aradım önce biz iptal işlemi yapamayız dediler ödeme yapıldığı için. Bir miktar ısrar ettikten sonra "harcama itiraz formu" diye bir şey yolladılar, o formu doldurup faks ile yollamam gerekiyormuş, bir de karakola gidip tutanak tutturmam gerekiyormuş. Hadi o formu doldurup yolladım da karakol tutanak falan gerekli midir gerçekten? daha az işkenceli bir yolu yok mu?

teşekkürler


 

bankanı bilmiyorum ama bankanın kredi kartı merkezine chargeback denilen prosedür için dilekçe fakslamalısın.
"şu saatte şu nolu kredi kartıyla yaptığım ödeme karşılığında hizmet/ürün alamayıp mağdur duruma düştüm. kredi kartımdan çekilen x liranın tekrar limitime eklenmesini arz ederim"
gibi bir dilekçeyi faksladığın anda sana zaten yazılı olarak cevap veriyorlar. dilekçeniz elimize ulaşmıştır inceleme altına aldık gibisinden (bunu garanti yaptı gerçi başka bankalar da yapar mı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yasal olan da bu dilekçeye yazılı olarak cevap vermek zorundalar yani). bu inceleme 45le 90 gün arasında değişiyor sanırım yani limitini iade almak için nefesini tutma boğulursun.

argent dawn
1

mobil görünümden çık