selamlar,

teyzemin üç yaşındaki erkek kedisi, son zamanlarda neredeyse her yediği mamadan sonra kusmaya başlamıştı. bu rahatsızlığa istinaden veterinere ilk defa götürdüğünde, veteriner midesinde bir sorun olduğunu söyleyerek farklı bir mama vermişti; fakat bu kusmalar devam ediyor. bugün tekrar veterinere gidildiğinde, karaciğerinde mandalina büyüklüğünde bir kitle bulduğunu söylemiş. haftaya kan tahlili ve akabinde biyopsi yapılacakmış; fakat veteriner tak diye "kötü sonuçlanabilir, kanser olabilir" diye söyleyince canımız sıkıldı. karaciğer büyümesi olabilir diye de belirtmiş ayrıca. o veterinere de pek fazla güvenmiyorum açıkçası. veteriner arkadaşlar, kedimizin resimdeki röntgen filmini inceleyip de bir fikir verebilirlerse çok sevinirim.

teşekkür ederim.

 

rötgen pixleart tadında olduğundan pek anlaşılmıyor. ince ayar çekerek (diji röntgenin canını yiyem) incelemek gerekir. ama kitle varsa ultrasonla da bakmak gerekir. bir de niye önümüzdeki hafta kan tahlili? aynı gün kan tahlili yapıp karaciğer değerlerine bir baksalar olmuyor mu?

unique hint kumasi

kan tahlilinin belli bir saati varmış, o saatten sonra yapılmıyormuş. ben de anlamıyorum.

doktor bey

kedi hangi sehirde acaba?

elxa

istanbul.

doktor bey

etiler'de iki veteriner hekimiz var. ankara uni. veteriner fakultesi kokenliler, birlikte klinik actilar. birisi dahiliyeci, tam da kediye gereken anabilim dali. kendisi isinde oldukca iyidir. siradisi bir durumda diger hekim arkadaslarina danismaktan da cekinmez. kompleksleri yoktur hic.

gostermek ister misiniz onlara?

elxa
1

mobil görünümden çık