Salonda görüyorum birkaç kişiyi, tek bölge çalışıyorlar. Ben de bir yılımı doldurdum sayılır, çalışabilir miyim tek bölge? İki bölge çalıştığımda antrenman 1 saate yakın sürüyor ve kardiyo yapacak gücüm kalmıyor. Tek bölge çalışıp geri kalan 20-25 dakika da kardiyo yapmak istiyorum.




 

ben tek bölge çalışıyorum antrenmanım 2 saat sürüyor en az. eğer kaldırabileceğini düşünüyorsan gir ama bence erken daha

GibsonRulesv2

haftanın her günü veya 6 gün gidersen neden olmasın? diğer türlü haftada 3 gün gidersen aynı kas grubuna tekrar sıra gelmesi 2 haftayı buluyor. bu da gelişimi yavaşlatır haliyle.

juninho77

Zaten öyle bir durumda 6 gün giderim. Kardiyoyu da rutine bağlamak istiyorum ben.

Simrug

Gibson, buna kardiyo da dahil mi? Evetse, ne kadar süre yapıyorsun?

Simrug

7 sene oldu spor yapalı. ben high intense kardiyo yapıyorum 20 dakika kadar

GibsonRulesv2

2 saat falan cok degilmi vucut gelistirmede. maksimum 45 dk yapilmasi lazim diye okumustum bir yerlerde.

termostad

20/25 dakikalık hiit egzersizi; aerobik solunumla enerji üretmenin yanı sıra anaerobik solunumla kaslarda oksijensiz enerji/ATP üretebildiği için aynı zamanda kas gelişimini de destekler. Kardiyoyu bu şekilde yaparsanız daha çok faydasını görürsünüz.

angelus

zetahead ahah naptın hocam.

45 dakikalık egzersiz valla yarım egzersizdir bana göre. eksik hissederim yani bitirirsem. tamam set aralarında yayık yayık oturun demiyorum ama acele acelede yapmayın. en az 1 saat götürsün atrenman

GibsonRulesv2
1

mobil görünümden çık