Merhabalar.
Gemi ile Yunan adaları seyahatinde günlük belli bir ücret zorunlu bahşiş olarak verilmek zorundaymış,bunu vermeyen veya vermek istemeyen oldu mu aranızda? Olduysa nasıl bir cevapla karşılaştınız? Geçen sene bu durumla karşılaşan 3 4 yolcunun pasaportuna el konulmuş bahşiş vermediği için sanırım internette gördüm de,bir de sizlere sorayım dedim.



 

yok bir olay. yalandır, doğru değildir.
~cevabım vize olaylarını gerektiren feribot seyahati için geçerli.

widee

Doğrudur. Yani pasaporta el koymaya kadar gider mi bilmiyorum ama bahşiş zorunlu bir durum.

secilmis uye

turu alırken söylüyorlar. karşılıklı imzalanan sözleşmede de yazıyor. o bahşiş zorunlu. ama müeyyidesi nedir, pasaporta el koymaya kadar gider mi onu bilemiyorum.

bir defa gemi turuna katıldım, çıkış günü hepimiz gidip ekstralarla birlikte ödedik bu bahşişi. ödeme yaptığım sırada bir kavga veya huzursuzluk olmadı. itiraz eden yoktu sanırım. en azından ben oradayken.

ezeriko
1

mobil görünümden çık