bu iki ilçede ev arıyorum. 3+1 750-800 arası bulabilir miyim? metrobüse 5-10 dakika yürüme mesafesinde.




 

Istedigin sartlarda zor dibi. 2 + 1 belki.

aeroflot

avcılar parseller, buraya bir bak. genelde aile yeridir. 3+1 çıkar. metrobüse yakındır. esenyurttan kesinlikle iyidir, beylikdüzüne takayım.
deprem sonrası yapılan evlere bak tabii.

namus ninjası

ben beylikduzunde oturuyorum. 3+1 100m2 ev 750 lira kira oduyorum. metrobuse 5-10 dakika yurume mesafesinde. evler biraz eski gibi ama fena degil. beylikduzu buyuksehir mahallesi (cumhuriyet cd.) tarafinda oturuyorum.

ve ek olarak, eger bu bolgelerde oturmayi dusunuyorsan esenyurttan uzak dur. buyuksehir mahallesi sakin, temizdir ve daha yasanabilirdir. dua edersin bana.

a340

beylikdüzü son durakta in kaya ramadanın aradan biraz yürü. burası esenyurt atatürk mah. diye geçer. ama esenyurtla pek alakası yok. rahat sakin bir yer, ulaşımı kolay; dolmuş, minibüs, metrobüs var. güzelmevsim sitesi, kardeşkent, beldekent, adm blokları(hera)falan var. bu fiyatta bulursun bu sitelerden. (metrobüs 5 dakka)

wertyu

a340'a katılıyorum beylikdüzü tarafı ile esenyurt tarafı arasında çok bariz bir fark var. önceliğin beylikdüzü tarafı olsun ve evet esenyurt'taki kadar kolay olmasa da beylikdüzü'nde de bulabilirsin bence.

dust in the wind
1

mobil görünümden çık