Arkadaşlar merhaba,

Brezilya'dan gelen turist arkadaşıma tarihi, turistik yerleri ve müzeleri gezdirmek istiyorum. 4-5 günümüz var ve İstanbul'a ilk defa geldiği için boş geçirsin istemiyorum. İstanbul'da ben de pek tarihi, turistik yer bilmediğim için bayram tatilini gezip görmeye ayıracağım bu bahaneyle.

Şu anda aklımda Galata Kulesi, Ayasofya, Adalar, Sultanahmet gibi yerler var. Aklınıza gelen yerleri yazarsanız çok sevinirim.

 

Boğaz turu

compadrito

istanbul gezdiren kisi belli bir onbilgiye sahip olunca buyuleyici hale gelebiliyor cunku buyuleyici hikayelerle dolu.
arkadasi alip karakoy'de kiyidaki balikciya gotur. hem ucuza balik yer hem istanbul'un siluetini izlersiniz hem de ona su hikayeyi anlatirsin o noktadan iki kulliye de net gorulebiliyor.

www.haberturk.com

uzay receli

Yerebatan sarnıcı kesin götür yok öyle bir yer çünkü

herospower

turistik yerlerin dışında kadıköy, modayı ve adaları gezdirebilirsin.

Kreuzberg

Besiktas deniz muzesi ve dolmabahce sarayi.

galahad
1

mobil görünümden çık