1 aylık ilişki var bu bir ay içinde 8-10 gün hep aynı evde yaşadık onun dışındaki günlerde de görüştük epey, az da olsa yaşanmışlık var gibi gibi...şu an araya mesafe girdi, 2 ay görüşemicez mesajdır telefondur çok uğraşmak istemiyorum ben buna 2 ay sonra tekrardan başlasak 2 ay irtibatı keselim desem nasıl olur ? 60 gün günaydındır iyi geceler bitanemm:)) dir uğraşmak istemiyorum... ama desem nasıl tepki verir kestiremedim, 2 ay sonra bi daha nasıl görüşülür ne olur ne gider...ne dersiniz ?




 

risk budur derim.

sterimar

Bizim iş yerinde bi eleman vardı askere gitti dönünce devam ederim aynı iş yerinde diyordu patron almadı geri dönemedi...

kelepir

Sevmiyorsan niye şimdi uğraşmayı bırakmıyorsun ki? Anlamadım.
Fuck buddy olun madem..

hayal bilgisi

bir daha göremezsin.

instant crush

süper olur. bunu kabul edecek kız her seyi yapar zaten. kafa rahat.

ufukcel

insan uğraşmak istemediği kişiyle neden hala birlikte olur? karşı tarafı meşgul etme hakkını kendisinde nasıl bulur? gibi gibi...

ontheroad

Lego parçalarını tamamlarsın veya büyük bir kısmını birleştirip aşağı yukarı anlamlı bir şekilde oluşturursun ondan sonra bozup tekrardan aynı şekle ulaşman mümkün.

Ama,

İnsan lan bu!

Octavarium

de bence. 2 ay sonra birleşmeseniz de size koymayacak gibi bir izlenim edindim.

sharon and hope

sen bunları(mesaj vs.) zoraki yapacağın bir insanla neden birliktesin ki zaten?
anlamsız bi soru oldu tabi.. her şey temasla ilgili.. et ete değecek abi!!
bence bunu demelisin, zaten aklı olan bi kızsa gerekli cevabı verir ama kalbini fena kırarsın. yukarda bi arkadaşın da dediği gibi: insan lan bu!

justamiracle

ilişki anlayışın buysa sen 2 ay değil 22222 aylığına tüm kadınlarla irtibatı kes kardeş. yazık günah milletin canını sıkma.

pescador

Çok kötü bir fikir bence.
Gerçi sevgininizin ya da hoşlanmanızın boyutunu bilmiyorum ama benim bildiğim Türk kızı 10 yıllık da olsa ilişkiniz, böyle bir şeye he demez.
Ama "çok da fifi" diyebiliyorsan, salla gitsin. 2 aya 3 sevgili değiştirirsin zaten.

İsmail Abi

mesaji gonder. 2 ay sonra kiz sana dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
bence donmez.

nicki martin

o kız niye seninle birlikte oluyor? kendi ihtiyaç duyduğu şeyleri sen ona veresin diye. ihtiyaç duyduğu şeylerden biri de senin hal hatır sorman, ilgi göstermen. eğer sen bunu sağlamayacaksan, neden seninle birlikte olmaya devam etsin ki? bunu ona sağlayacak birsürü erkek var piyasada.

veresiye yok kardeş.

yirmisantim

Mesaj yazmayi, konusmayi istemedigin insani sevmiyorsundur zaten. Sen soyle buraya yazdiklarini ona aynen, kiz da mal degilse sana siktiri ceker zaten. Kafalar rahat.

cezzar dede

Kesin söyle. Söyle ki kiz kiminle birlikte olduğunu bilsin. Düşünsene soylemezsen senin aklindan gecenlerden habersiz hala seninle birlikte olmaya devam edecek, acidim kiza.

nick ne olsun

nick ne olsun +1

cilgin korsan ces
1

mobil görünümden çık