ask.com , vs... tarayıcıya musallat olan başlangıç sayfasını değiştiren spyware virüs , solucan hepsini birlikte temizleyebilen en verimli program hangisi bildiğiniz _?




 

ben kendimi kullanıyorum, yükleme yaparken dikkatli yükleyip sonradan uğraşmıyorum.
bildiğim bir program da yok, tarayıcı ayarlarından bakıp temizleyin, eklentilerde de yer alabilir uğraşmayim diyorsanız teamviewerla ben de temizleyebilirim

metehan01

eyvallah , ben öyle yapıyorum. ama bilinçsiz bi kullanıcının makinası denk geldi, ne varsa he deyip kurmuş. , temizle diye verdiler elime , uzun zamandır uğraşmıyodum böyle işlerle.
en iyi optimizasyon programını sormaya çalışmıstım aslında.

ataman

adwcleaner iyidir.

ama dikkat etsin adobe cs kullanıyorsa amtlib'leri karantinaya alıyor. onların tikini kaldırıversin.

golan trevize

şu işe yaramıştı: www.superantispyware.com

tombombadil

adwcleaner, jrt ve malwarebytes (antibytes ne yahu. sasirmisim ismini. edit) kullaniyorum malware icin.

superantisypware kullaniyorum spyware ve ad cookieleri icin.

normal sartlarda registry cleaner driver booster olarak iobit advanced system ultimate kurarim. digerleri duruma bagli olarak kurdugum seylerdir ama bu sahip oldugum her bilgisayarda olan, antivirüs, optimizer, uninstaller ve drive booster, startup manager olarak sürekli kullandigim bir seydir.

wiillii

(bkz: malwarebytes)

hayal bilgisi

metehan01 +1 aynı şeyi yazacaktım ben de. gözünün önüne bakınca spyware/malware başını ağrıtmıyor. 3-4 senedir antivirus/firewall kullanmıyorum hatta windows un firewall güvenlik merkezi hizmetlerini de kapatıyorum. hiç sorun yaşamadım.

washe
1

mobil görünümden çık