nerde bu mağaza? kıbrıs şehitleri'nde bi de bornova sokağı'nda olarak iki taneymiş herhalde ama nerdedir tam olarak?




 

"KÜF

İzmir’in tek ikinci el mağazası

Alev Ozansay’un iki yıl önce Alsancak Bornova Sokağı’nda açtığı Küf, İzmir’de tek. Vitrini ünlü markaların tasarımları süslüyor. İkinci şubesi de Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde açıldı. İzmir sosyetesinin uğrak yerlerinden biri. Escada, Armani, Vercase, Ferre, Donna Karan, Vakko, Beymen, Mango, Zara’nın ikinci el giysi, çanta, ayakkabı ve aksesuvarlarını bulmak mümkün. Sezonda 1 milyar 200 milyona satılan bir paltoyu 100, Levi’s 501 jean pantalonu ise 20 milyon liraya almanız mümkün. Beş bine yakın çeşit bulunuyor. Küf’e her gün yeni mal geliyor. Adres: 1469 Sokak No: 6 Alsancak - İzmir. 0-232-465 15 18."

kaynak: www.zevkliyiz.net

dambil

ben de buldum böyle bişey de ordaki adres hakkında bi fikrim yok mesela. başka yerler referans alınarak tarif edilse daha iyi olur.

tepedeki psychedelic adam

telefon numarası diyeceğim de aramışsınızdır gerçi?

dambil

bornova sokağındaki küf kapandı diye biliyorum. kıbrıs şehitleri caddesinde sevinçten girdikten sonra ilerle astsubay misafirhanesinin orayı geçince sola sap o sokağı dümdüz takip et sağda ikinci kordona gelmeden hemen önce göreceksin. ama dediğim gibi kapalı olduğunu hatırlıyorum. tabelası duruyor sadece.

hayvan gibi yazar

muzaffer izgü (ritz'in falan olduğu)sokağının sonunda "du fiesta"nın karşısında da öyle bir dükkan var diye hatırlıyorum. yanılıyor da olabilirim ama gitmişken bakarsın artık :\

baskaturlubirsey

Şey mi acaba, hani iletişim kitabevinin yanında yapı kredi kitap evi var ya. Onun üstü diye hatırlıyorum ama tamamen sallıyor da olabilirim.

naoko

kıbrıs şehitlerinde yapı kredi yayınlarının üst katıydı kapanmadıysa.

theunforguven

o fiesta'nın karşısındaki başka bi yer diye hatırlıyorum. şu yapı kredinin üstüne dikkat etmemiştim ama hiç oraya bi de hayvan gibi yazar'ın dediği yere bakıyım o zaman.

tepedeki psychedelic adam

yapı kredinin üstünde mi? hımm hiç dikkat etmedim ancak öyle bir yer olduğundan şüphelitim çünkü bahsi geçen yerde masaj salonu ve yoga salonu var ya da ben feci yanılıyorum.

tepedeki psychedelic adam;

bu şehitler caddesinde juke box var astsubay konuk evin e gelmeden evvel onun karşısındaki parkın hemen yan tarafında emoların takıldığı bir sokak var(hazır gitmişken bol bol gülersin) ordan 30 metre yürü sağda ikinci el satış yapan bir yer var adı küf olmayabilir ama böyle bir yer var.

hayvan gibi yazar

@hayvan gibi yazar:

o dediğin yer logos herhalde. biliyorum orayı. ama orası da kapanıyordu ya da alt kattaki o giyecekler filan elden çıkarılıyordu. böyle bişeyler vardı sanki ama uzun zamandır gitmedim o tarafa. oraya da bakıyım bi ne olmuş.

tepedeki psychedelic adam
1

mobil görünümden çık