[q]
(7) 

Uyuma İsteği

pia yuitza #807608
Başlıkta da belirttiğim gibi sürekli bir uyku hali söz konusu bende. Uyusam da hiç uyanmasam gibiyim. Uykum da çok ağırlaştı, dünya yıkılsa uyanmıyorum. Daha önce de uykuyu severdim ama son 1 haftadır öyle tuhaf bir hal aldı ki anlam veremiyorum. Misal, bunları yazarken göz kapaklarımda birileri oturuyor sanki, uyumak istiyorum. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Niye böyle oldum ben, bilen eden varsa yol göstersin bi zahmet.




 

Uzun suredir pek hareketli degilseniz olabiliyor oyle. Bir sekilde kan daha az oksijen tasimaya basliyor, o yuzden de kalici bir uyku modu oluyor. Nabzinizi yukseltecek sekilde spor yapin, bu sizi daha enerjik kilacak ve uykunuz normale donecek.

crown

Bir kan testi yaptirin yine de.

yalnux

depresyonda olabilir misin?

rock n roll

@crown evet evden çalışıyorum, hareketsizlik var elbette. Yarım saat falan spor yapayım evde, hoş ona da enerjim yok ama denemem lazım.

@yalnux, kan testi ne için, ne olabilir?

@rock n roll, evet, olabilirim.

pia yuitza

Beslenmenle de alakalı olabilir. Tahıl tüketiminin yüksekliği uyutabilir.

arnold schwarzeneger

Oruc tutuyorsaniz etkisi vardir. Evdeyseniz yapacak bisey yoksa ve havalarin da etkisiyle uykulu hal normaldir. Tatildeyseniz bol bol uuyuyun. Bi insanin yapabilecegi en keyif verici seylerden biri ya uyumak.

mukrime

hemoglobin fazlalığı benzer belirtilere neden olabiliyor örneğin. ben de çok geç öğrendim.
kan testi zor bir şey değil, iki dakikada alıyorlar, birkaç saat içinde de öğreniyorsunuz. en azından basit önlemlerle giderilebilecek böyle bir sorununuz varsa öğrenmiş olursunuz.

yalnux
1

mobil görünümden çık