Atatürk Havalimanına gitmek 1 saatten fazla sürer mi? bence sürmez sanki.

mesela ido'nun sitesinde 12.30'da çınarcık'tan kalkacağı ve 13.30'da yenikapı'ya varacağı yazan vapur gerçekten uyuyor mu buna?

bir de bagaj olayları nasıl bunların? en son 11-12 sene önce falan binmiştim. hatırlamıyorum bagajın ne yapıldığını.

 

genelde uymaz. mesela bursa - bandırma feribotunda 30 dk lık sapmalar oluyordu hep. ama deniz otobüsü genelde bi olağandışı durum yoksa 10 15 dk dan fazla sapmaz. ido biraz da özellikle az yazıyor süreyi. haa isteseler daha kısa sürede de giderler ama yakıt çok gidiyor diye az basıyorlar sanırım.

özet:ido ya güvenmeyin. son dakikaya bırakmayın işinizi.

ergenpezeveng

benim hatirladigim bagajlari vapura bindikten sonra yolcu salonuna cikan merdivenlerin oradaki raflara yerlestirildigini hatirliyorum.
aksaray - ahl arasi 30-35dk suruyor. alternatif olarak yenikapi'dan taksim-ahl(ic hatlara gider) otobusune binebilirsin trafigin olmadigini varsayarsak 40-50 dk kadar da o suruyor

dengesizherif

15 dakika geç varıyor Çınarcık feribotları.

immortal

Bagajda hiç sıkıntı yok onu geçelim. Ama ido hiçbir açıklama yapmadan seferleri iptal etme hakkına sahip. Rüzgar var der iptal eder, gemi bozuk der iptal eder, motor soğuk der iptal eder... İşin ucunda uçak varsa kesinlikle böyle bir risk almayın derim. Aksi halde 12.35 te istanbula gitmeyecek olan bir gemiye bakarak çınarcıkta bekliyor olabilirsiniz. Tabi o saatten sonra karadan da gitmek mümkün olmaz

carradine
1

mobil görünümden çık