1 - firefox'ta ctrl+f yapıp arama yaptığımda eskiden küçük-büyük harfe duyarlı değildi sanki bu arama şimdi fark ediyor büyük ya da küçük yazmak. nerdedir bunun ayarı. yoksa böyle miydi zaten?

2 - roll'un haziran sayısında leonard cohen konserinden bahsederken, bob dylan, lou reed hatta miles davis'in zamanında istanbul'a geldiğini yazmış. ama ben hiç duymadım, görmedim bi yerde bunları. olmuşsa da çok eskiden olmuştur herhalde. oldu mu böyle konserler? nerde, ne zaman filan bunlarla ilgili bilgi var mı bildiğiniz?


 

şöyle bişi var ama soruna cevap mı bilmem :)
sozluk.sourtimes.org

el magico

1 - ctrl + f yaptığında bi bar çıkar alt tarafta (ki o bar'daki alana arama yapmak istediğin kelimeyi yazıyorsun), orada "Eşleşen kelimeler" diye bir alan var, eğer şeçili hale getirirsen kelime büyük-küçük hale gelir. muhtemelen farkında olmadan seçmişsin, onu seçili olmaktan çıkart sadece yazılı olanı büyük küçük harf ayrımı yapmaksızın bulur.

roadrunner_merlin

@el magico

tam cevap değil tabi ama sağol yine de. nazmiye demirel'e sordum mesajla ama en son 3 yıl önce bişeyler yazmış. pek girmiyor herhalde. ya da belki girip de yazmıyordur. bakalım.

tepedeki psychedelic adam

(bkz: jimi hendrix istanbul'da)

gozupek
1

mobil görünümden çık