winamp olması şart mı? bu arada denedim VLC ile çalmadı.

safepassage

şuan iş yerindeyim winamp yüklü değil bakamıyorum ama linki farklı kaydet deyip indirdiğinizde ".m3u8" yazan dosya uzantısını ".m3u" yaptığınızda dosya bozuluyor mu acaba ? belki de çalışabilir bi ihtimal deneyebilirsiniz öyle

rapon

VLC ile çalıyor. Şöyle çalıyor, inen playlist dosyasını vlc ile açınca çalmıyor ama linki kopyalayıp VLC'den ağ akışı aç deyip linki yapıştırınca çalıyor.

Bir radyo listesi hazırladım, bazı radyoların adresleri yukarıdaki gibi. Winamp açamıyor. mp4a formatındaymış. Winamp'ın sesi daha güzel çıkıyor. Arayüzü daha güzel. Ondan açabilsin istiyorum. exa radyo gibi programlar da var gerçi ama Winamp açsa iyi olacaktı.

arig

@rapon Olmadı. Esasında playlisti not defteri ile açınca içinde herhangi bir url bulunmuyor. Winamp böyle bir dosya hiç yokmuş gibi davranıyor. Çalma listesine de atmıyor. Yukarıdaki linki kopyalayıp URL aç kısmına yapıştırınca çalmaya çalışıyor ama olmuyor.

arig

o zaman winamp desteklemiyor yapacak bişey yok. VLC 'de equalizer ayarları yok mu ? Onu değiştirmeyi denesen kulak zevkine göre ?

rapon

Belki bir eklentisi vardır diye araştırıyorum. Winamp yılların programı sonuçta. Bir ses url'sini açamaması garibime gidiyor.

arig

m3u8 http streaming oldugundan kelli iphone, ipad gibi cihazlarda safari, chrome vs. uzerinden dinleyip izlenebilir. herhangi baska bir uygulamaya ihtiyac duymaz.

eger bilgisayardan erismek istiyorsan linkte calistirabilecegin programlarin listesi mevcut.

extension.nirsoft.net

a340

Listede Winamp görünüyor, a340 sen açabildin mi url'yi?

arig
1

mobil görünümden çık