Malum ramazan ye yat, ye yat olmuyo, Yani dun basladim 20 tane hoop cektim, bugun de ayni sekilde ama bugun dune gore biraz daha zorlandim, sizce normal mi, daha kolay olmasi gerekmiyo muydu, hani dune gore bi tik daha alistim sonucta, yoksa daha bi dur, bi hafta gecsin mi diyosunuz?




 

çekme şeklinde en ufak bir değişiklik (daha az kalkma vs) eforda değişikliğe neden olabilir. bir günde bir gelişme olmaz zaten. bir de 20 mekik nedir abi?

cilgin fantezilerin adami

20 mekik ne hacı ben sadece ısınma 3 set 100 mekik çekiyorum. zorla kendini en az 3x50 yap. bacaklarıda sabitle bir yere sadece karından gücünü al

GibsonRulesv2

Ne yukleniyonuz la adama :) yeni baslamis bakma sen abijim bu baklavali abileri.

1 gun ara birakirsan ayni kas gruplari arasinda cok sugar olur. Sadece mekigin hic bir ise yaramayacagini biliyorsundur umarim. Bir de yok ben karin calisacagim cok seviyorum diyorsan mekik dandik bi hareket internetten daha guzel hareketler bul. P90x programinin ab ripper x videosunu izle oradakileri yap mesela.

babamasoliimbananickaldirsin

babasınanickaldıranadam doğru diyor. en önemli şey dinlenmedir. bunun yanında crunch programlarına bakarsan 6 ayda cillop gibi packlerin olur

hasmetizm kürdan gibi kolu olan 50 kg ağırlığında fakir liseli

GibsonRulesv2

Beyler belirtmek isterim ki hemsinsiniz diilim, amacim baklava desenli karin kaslari diil, ramazan munasebetiyle var olan ayva gobegimi buyutmemektir, hala da soruma cevap alabilmis diilim, normal mi daha cok agrimasi?

balpolen

pardon bacım.

ağrıması çok normal sonuçta ilk defa çalışıyorsun anladığım kadarıyla. 1-2 gün dinlenmeye ver ve bol protein tüket geçer. ama göbek gitmesi için kavurma ve yağı azalt asıl olay orda. ve dediğim gibi sayıyı gittikçe arttır bay bayanlık bir şey yok karın kaslarında

GibsonRulesv2

Pardon ablajim. Agrimasi cok normal agrimiyorsa bir sorun var asil. Gobek icin asil yapman gereken yag yakmak,o da beslenmeyle ve kardiyo ile olur anca. Sade mekikle olmaz.

Gibsonun dedigi gibi sayiyi artirmaya calis bir de, yoksa bir ise yaramiyor.

babamasoliimbananickaldirsin

Göbek için karbonhidrattan kaçacaksın, yağdan değil. İlk kez yaptığın için adaptasyon sıkıntısı çekiyorsun. Sen bütün vücudunu çalıştır.

arnold schwarzeneger

hacı 20 ne ya ben 3 x egom x 1000 tane çekiyorum. ayrıca zenginim.

soruna cevap: mekik her gün çalışılır, tek 20 değilde setler halinde yapmaya çalış. 4 tane 12 gibi. 3 tane 15 gibi. set arasında 2 dakika dinlen en fazla. haftada 5-6 gün tavsiye ederim. önemli olarak mekikten önce bile açma-germe, esneme hareketleri yapman önemli bence. beline, boynuna ters ani bir hareket ile zarar verebilirsin. ısınmak için biraz ip atlayabilirsin ayrıca. normal mekik yerine minder hareketleri daha efektif bence.

neilarey.com

gibi.

hasmetizm

bence ilk yapışında yemek yedikten yaklaşık 2-3 saat sonraydı ve miden boştu.(olması gereken bu) ikincisini ise direkt yemekten sonra veya su içtikten sonra falan yaptın, tabi bu da haliyle daha çok yordu.

safepassage
1

mobil görünümden çık