Merhaba,
2 seneye yakındır Lustral kullanıyorum, 6-7 aydır 100 mg idi.4 gündür ilacım bitti ben de bırakayım artık yeter dedim almadım, ama bugün gerçekten beynim dalgalanıyor uykuluyum ama uyumak da değil sadece öyle yatmak istiyorum habire bir şey yemek istiyorum ama yediğim de zevk vermiyor. Ne sigara ne kahve her şey bok. Dün ota boka ağladım zaten.

Şimdi.. Evde Prozac buldum, dayanamıyorum bu huzursuzluğa ama yeniden Lustral'e de dönmek istemiyorum. Prozac'a başlasam ne olur?

 

kafana göre iş yapma

rock n roll

psikiyatrik ilaçları:

birden bırakma.
kafana göre başlama.

titiraprap

Bu "kafana gore ilac alma/degistirme" laflari sana cok etkili gelmeyebilir ama gercekten dinle soylenenleri. Ben o hatayi bir kere yaptim ve nevrim dondu. 100'le biraktigin icin boyle hissetmen de normal bence. En iyisi doktoruna danis, ya azaltarak biraktiracaktir ya da devam ettirecektir zaten.

burasi ne garip bir yer

lustral 50mg ile başladığım yola uzunca bir süre 100mg, ondan sonra da 2 doz prozac ile devam ettim. sonra nabıyorum ben amg deyip bir gün aniden bıraktım. zararını da görmedim. ***bünye farklılıkları vardır***doktor vs değilim***patr, doktora danışmayı önermektedir***

patr
1

mobil görünümden çık