içince böyle oluyorumtatlı muhabbbet aşamasının arkasından direk bu geliyor.

normal midir ki? hayır sıklıkla içip en az 4'te 1'inde sarhoş olan bir insanım.ya kendi başıma bir bela açacağım ya başkalarının.

bi güzel dayak yesem kendime gelirim gibi ama öneriniz var mıdır ki? (:

 

kimle içtiğine bağlı bence.

huleyn

Kötü haber; psikolojik sorunlarınız var
İyi haber; deli değilsiniz.

Büyüme çağınızda şöyle ağız tadıyla kavga etmemişsiniz sanırım, onun eksikliğini hissediyorsunuz. Ya da etymişsiniz ama çoğunlukla dayak yemişsiniz.

Bir tedavisi şu şekildedir; egonuzu güçlendirin. Herhangi bir şekilde. Resim filan yapın. Takdir edilin, doyun. Kendinize değer verin. Böylece içince ortaya çıkan bu düşünceler yerini "ulan son resmimi var mı beğenmeyen hieeyyt"e dönüşür.

Kolay gelsin. Dayak yemenize gerek yok.

oldu görüşürüz

sebebini düşün. sadece madde ile rahatlamışken dışarı bir öfke çıkarabiliyorsun. belki normal hayatta gerektiği yerde sebep olan şeye öfkeni gösteremediğinden? belki birşeylerden çok korktuğundan? diplerde birşey olmalı.
bi kere dayak yersen muhtemelen susarsın ama sebebini ortadan kaldırmış olmazsın. derinlerdeki sen hafif özgür bırakılınca sana birşeyler anlatmaya çalışıyor! :)

lhun

psikolojik sorunlu etiketi yapıştırmadan biraz düşünün. adam bunun iyi birşey olmadığının farkında ve gelmiş öneri istiyor. bence fazlasıyla bilinçli, ve herhangi bir psikolojik sorunu yok. psikolojisi nefret dolu bir insan böyle birşey yapmaz.

günlük hayatın acısını çıkarmaya çalışıyorsun bence. ben de içip de sevmediğim birine dalmıştım. 1 ay önce hatta. ama sebebi vardı. ve çok geçerli bir sebepti. eğer kafam iyi olmasa yapmazdım belki. neyse, adam boksörmüş. siyah kuşak. yanağımda ufak bir izle atlattım ama o dayağı yedikten sonra kendime geldim :)

cro magnon

ilk dayakta geçmez, iki üç gibi akıllanırsın "bir şeyler yanlış galiba lan" diye.

rygard

ay pardon psikolojik demiştim ben de yanılmışım. herşey süper abicim takma ya. günlük hayatın acısını çıkarmak için içip sevmediğin birine dalmak çok doğal bişey ki zaten? mesela baba dışarda birşeye sinirleniyor eve gelince karısına çocuğuna dalıyor rahatlıyor. veya abi borca giriyor işi iyi gitmiyor geçen adanada olduğu gibi ailesini kurşuna diziyor. bunlar sadece aynı senin tepki akış mekanizmanın büyük bir etkiyle karşılaşmış hali ama çok normal şeyler ki abi? zen meditasyon bir, içerde birikmiş tepkiyi alakasız/suçsuz insanlara yöneltmek isteği iki. bunlar hayatın tadları. aynen devam.
neyse, şimdi ben gidip boksta bi siyah kuşak alayım da boksa "renk getireyim".

lhun

içme güzel kardeşim

joepiscopo
1

mobil görünümden çık