merhabalar,

şöyle bir sorunum var;

android nexus 5 telefonum var. bu arkadaşı gece tam yüzde 100 şarjda bırakıp sabah uyandığım zaman 6-7 saatlik süre zarfında yüzde 13-14 şarjının gittiğini görüyorum. sinyal alıyor evet ama bu kadar kısa sürede bu kadar şarj yemesi normal mi?

skype ve benzeri arka planda sürekli meşgul olacak bir kaç programı sildim. bu sorunu yaşamış ve sağlıklı bir çözüm bulup uygulayan var mıdır aranızda?

teşekkürler şimdiden.

 

eklemeden geçmeyeyim.

- senkronizasyon kapalı.
- mobil veri kapalı.
- wifi kapalı.
- facebook, facebook messenger yüklü değil. ve google play hizmetleri dışında çalışan app listesinde duran uygulama yok.

sakabilmemneyi

Normal değil tabii ki, bende de Nexus 5 var, gece %2 civarı gitmiş oluyor. Wakelock analizi yapan programlar var, onlarla kontrol edilebilir, yalnız root gerekiyor olabilir tam emin değilim. Keywords: wakelock detector.

tahsin sutcuoglu

telefon roorlu değil maalesef.

sakabilmemneyi

yatarken uçak moduna al bari.

etna

pil bozuk olabilir mi acaba ?

düz adam mod : on
düz ama kabul edin mantıklı.

maxhoper

@etna

onu yapıyorum yüzde 1 şarj gidiyor eyvallah da tablet değil ki bu, arayan ulaşamıyor uçak modunda haliyle. derdim neden bu kadar çok şarj gittiğini bir şekilde öğrenmek.

sakabilmemneyi

gün içindeki kullanım ve ekran açık süresinde herhangi bir sıkıntım yok. gayet ideal performans alıyorum telefondan. tek sıkıntım gece boyunca nasıl bir çalışmadır ki kendi içinde yüzde 10-15 arası pil tüketimi yapsın? @maxhoper

sakabilmemneyi

baz istasyonuna uzaklık da etkiliyor, hatta ciddi oranda etkiliyor, gece boyunca baz istasyonuna uzak olabilirsin.

yalnux

Bende de nexus5 var, geceleri wifi açıkken tüketim %1-2-3 arası oluyor.
Sabah kalkınca pil kullanım detaylarından hangi uygulama pili sömürmüş bi kontrol et istersen. Bi ara google+ anasını ağlatıyordu pilin, kaldırınca sıkıntı kalmadı.

MaraudeR
1

mobil görünümden çık