[q]
(6) 

navigasyon önerisi

gurur #803802
selam romalılar,

artık bi navigasyon alayım, zira çok kayboluyorum düşüncemin sonucu olarak duyuruyu açıyorum.

önceliğim, fiyatı uygun olsun, her alımda olduğu gibi :) ancak fiyat tek parametre değil...

istanbul içerisinde kullanacağım, ek olarak arada karadeniz turu falan yaparken de kullanacağım. dolayısı ile türkiye'de pörtlememesi gerekli.

ek olarak, amerika'ya gittiğimde de yanıma alacağım. orada araç kullanırken (yılda bir road trip gibi 2-3 bin mil yaparken) patlamayacak, harita yüklenecek falan.

bu özelliklerde hangi navigasyon aleti alınmalı?

çok teşekkürler şimdide

 

akıllı telefonunuz?

fever

Akıllı telefon varsa hem bedava kullanırsınız, hemde çeşit çeşit yazılım kullanma şansına sahip olur ve beğendiğinizle devam edersiniz. Navigasyon cihazı alırsanız haritayı beğenmeyebilirsiniz ama değiştirme şansınız olmaz. Akıllı telefon tutucusu alıp araca takın bence.

soft

navigasyon cihazından önce harita önemli o yüzden başarsoft haritalı olanlardan alın..garmin, navitech filan ilk aklıma gelen..ben de navitech var gayet yeterli.

akıllı telefonlarda ise nokia lumiaların internet gerekmeyen navigasyon uygulaması here maps var gayet başarılı.

jepa

telefonum akıllı ama o kadar saat çalıştırınca çok ısınıyor yav

gurur

jepa + 1

Kesinlikle cihazdan önce haritasına bakın ve haritanın Başarsoft olmasına dikkat edin. (Garmin'in bazı modelleri de Here haritası kullanmaya başlamış bu arada. Yani almadan önce mutlaka satıcıya bunu sorun.)

Next'in ürünleri gayet güzeldir. Bir de bir sorun olursa cihazlarının arkasında druyorlar. Garmin bence gereksiz pahalı.

erdinc

Tomtom var cok memnunum

basond
1

mobil görünümden çık