Etraflıca düşündükten sonra eski sorunu hallettiğimizi ve sorunu başka bir boyuta taşımamız gerektiğine karar kıldık.

Her türlü kodeği yüklemiş ve oynatıcımızı açmış bulunuyoruz. Açtığımız anda(an yani 1 saniye kadar) problem yok ancak görüntü devam edince ekran yemyeşil oluyor, kişiler seçiliyor ancak yeşermiş ve bir takım çizgilere bezenmiş bulunuyorlar. Görüntüyü durdurup, bilgisayar ekran kartı denetleyicisinden, ki o da Catalyst Control Center oluyor, ayarlarla oynayınca görüntü yine düzeliyor. Ancak play tuşuna basıp oynatınca, anında yine yeşil bozuk görüntü halini alıyor. Kimileri kodek dedi kimileri dua et. Ben ise size sığınıyorum.

LÜT
FEN

 

sadece bütün codecleri değil bütün sonradan yüklediğin video playerları kaldırman lazım. ardından r.m. nin dediği gbi klite codec pack i yükle. video programları kurulunca kendiliğinden bazı codec leri seçiyo işgüzarlık yapıyo ve o codec daha önce başka bi program tarafından kullanılıyosa çakışma yapabiliyor.

rentts1

mp4 formatında bir videoyu k-lite codek pack kurulu media player klasikle açıp, o açık dururken izleyeceğim xvid formatlı filmi gom player'dan açınca, mp4 formatlı video bozuk ama gom playerdan açtığım xvid formatlı video sorunsuz çalışıyor. keşfetmiş olmam sevindirici olsa da bu ne boktan bir iştir demeden geçemiyorum arkadaşlar. tüm kodekleri silebilsem sileceğim ama yapamadım sanırım. ve hatta bi de xvidcore.dll sorunu çıktı karşıma. bilemedim...

deliktas

ya çok hayvanca ve üşengeç bir cevap olacak ama bir format atın, ardından k-lite codec pack yükleyin. her şeyi de media player classic ile izleyin. codec packler bildiğim kadarıyla böyle yüklnip silindikçe falan sistemi şişiriyor, amına koyuyor iyice.

sly cooper

O yeşillikler xvid kaynaklı oluyor genelde, aklınızda bulunsun.
Çözüm olarak r.m.'nin ve r.'nin önerileri makul evet.

kenjau
1

mobil görünümden çık