Litrelik almistim. Smoothieye katiyorum. Kutusunda 3 gun yaziyor. 4-5 gun oldu ben alali sanirim. Kokladim eksimis gibi gelmedi. Kullansam bir sey olmaz di mi?




 

pastorize onlar 1-2 günde bir şey olmaz.

mea maxima culpa

kullanma. o süt daha midende kalacak. süt ürünlerinin mideyi bağırsağı bozması fena olur.

3 kuruş için alacağın riske değmez.

[silinmiş]

4-5 günden birşey olmaz. kefir süt değildir. mayalanmış olan kefir beklerse ekşiliği artar ama öyle 3. günde bozulmaz. ben ekşi sevdiğim için her zaman aldığım hazır kefirleri açıp dolapta iki gün bekletip öyle içiyorum. Kısaca 4-5 günden hiçbir şey olmaz.

thracia

ben öyle 1 haftalık içmiştim, sıkıntı olmadı. kontrol et, kefir kolay kolay bozulmaz. Biraz ekşiyse sıkıntı yok, kefirin kendisi zaten ekşi.

air

son kullanma tarihi denilen şey ecnebilerin dediği şekliyle "best before" yani ondan sonraki zamanda da kullanabilirsin.

zaten pastorize edelim derken içinde yararlı zararlı ne kadar organizma varsa öldürüyorlar. içinde bozulacak bir şey kalmıyor.

mea maxima culpa
1

mobil görünümden çık