tatilden döndüm işlere gömüldüm. tatildeyken biriken işlerim yetmezmiş gibi, bir de üstüne, normalde beni yedekleyen ve toplamda 2 kişi olduğumuz arkadaş istifayı verip gitmiş; onun işleri de üstüme kaldı, artık tekim. 3 gündür beynim döndü valla. oysa ki tatil de o kadar güzeldi ki, tadı damağımda halde inekliyorum şu anda.

napayım, sigaraya mı başlıyım? ben de mi istifa edeyim? masa başında bilekleri mi keseyim? şirketten herkesin bakışlarına aldırmadan koşarak çıkıp masaja mı gideyim? kıyafetlerimi çıkarıp herkesin ortasında ooOOoooOOO diye bağırarak anadan üryan mı koşayım? cenin pozisyonu alıp masamın altına mı gireyim? napayım? napiyim? napüyüm?


 

Haftasonuna kadar dişini sıkacaksın, sonra yakın bir yere kaçacaksın.

arnold schwarzeneger

öncelikle; en.wikipedia.org
sonrasında da keep calm and carry on.

innerbliss

iş artınca hiçbir aksiyon almam, normal işime devam ederim. normal mesaim, üzerime kalan işlere de yetiyorsa yeter, yetmiyorsa benim sorunum değil, işi üzerime yıkan yetkilisi düşünsün derim hep. istifa etmekten daha iyi.

nereye bu gidis

tatil sonrası darlanmayı en iyi yeni bir tatil planı çözer. bir ay sonra da olsa, üç ay sonra da olsa, haftasonluk da olsa, yeni bir tatil planı her zaman insanı mutlu eder.

dessy

kendine küçük süprizler yap. 2-3 haftasonu havuz, yakınlarda şile vs azalarak biter böylece.

[silinmiş]

nereye bu gidiş +1 diyorum, onların ipneliğini senin çekmene gerek yok, kendi üstüne düşen görevi sana ayrılmış olan zamanda yapacaksın, gerisini bırakacaksın. fazlamesai ödemiyorlarsa da yapmayacaksın, şirketi sen mi kurtaracaksın

selam
1

mobil görünümden çık